Başbakanlık Uyuşturucuyla Mücadele Komisyonu, Gazimağusa Belediyesi, İskele Sahil Lions Kulübü, Girne Ada Lions Kulübü ve Girne Özgürada Lions Kulübü’nün sponsorluğunda, Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü ile işbirliğinde “Uyuşturucuyla Mücadelede Her Alanda Ele Ele”  sloganı ile Tenis Turnuvası düzenleniyor.

Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü kortlarında “Karışık Çiftler” kategorisinde yer alacak turnuva 19-20 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

“Gençlerin boş zamanlarını sporla değerlendirerek zararlı alışkanlıklardan uzak durmasını ve uyuşturucuyla mücadelede ele ele vererek, toplumun tüm kesimlerinde farkındalığı artırmayı” amaçlayan turnuvaya başvurmak isteyenler, 05338691984 numaralı telefondan kayıt yaptırabilecekler. Turnuvaya başvurular 17 Eylül Perşembe günü tamamlanacak.

İki gün sürecek turnuva sonunda düzenlenecek kokteyle, dereceye girecek sporcular kupa ve madalya ile ödüllendirilirken, sponsorlara da plaketler takdim edilecek.