Ağrı Valisi Musa Işın, Ramazan'ın son günü Sevgi Evlerinde kalan çocuklara Vali Konağında iftar yemeği verdi.

Daha önce Sevgi Evlerinde kalan çocukları Vali Konağında ağırlayan Ağrı Valisi Işın, bu sefer çocuklarla iftar sofrasında bir araya geldi. Eşi Tuba Işın, kızları Şule ve Ece Nur Işın ile birlikte Sevgi Evlerinde kalan çocukları karşılayan Vali Işın, misafirleriyle tek tek ilgilenerek uzun süre sohbet etti. Oldukça samimi bir ortamda geçen yemekte Vali Işın, "Unutmayın, sizin burada bir aileniz var. Her zaman her fırsatta yanınızdayız. Her türlü ihtiyacınızda sizinleyiz. Eğitiminiz her şeyden önemlidir. Okuyun ve önünüze hedefler koyun. Gelecekle ilgili hiçbir kaygınız olmasın. Devletimiz sizinle. İnşallah siz gelecekte güzel yerlerde bu toplum için faydalı işler yapan, kendi hayatında başarıdan başarıya koşan insanlar olacaksınız. Size güveniyorum. Allah sizlere hiçbir sıkıntı yaşatmasın" diye konuştu.

Bayramda da bir araya geleceklerini kaydeden Vali Işın, daha önce söz verdiği bisikletleri bayram günü dağıtacaklarını söyledi.

Eşi Tuba Işın ile birlikte çocuklara kitap hediye eden Vali Işın, program sonrasında misafirleriyle fotoğraf çektirdi. Işın ailesi, misafirlerini araçlarına kadar yolcu etti.