Sadece Türkiye’nin değil Dünya’nın bir markası olan Vestel, Kıbrıs’ta da Özok Group güvencesiyle halkla buluşuyor. Müşteri odaklı çalışan Özok Group bu anlamda personelini de eğitiyor. Group bünyesinde faaliyet gösteren tüm şirketlerde çalışanlar, kendi alanları ile ilgili zaman zaman yurt dışına eğitime yollanırken, bazen de yurt dışından yetkililer Özok Group’a gelerek eğitim vermektedir. Geçtiğimiz günlerde ise Vestel Dış Servis Mühendisi Ömer Onur Ertuğrul, Kıbrıs’a gelerek Özok personeline eğitim verdi.

Genel Koordinatör Yrd. Edip Güven, “ Özok Group kalite ve güvene dayalı hizmet veriyor”

Yaklaşık 2 aydır Lefkoşa Ortaköy’de bulunan yeni Vestel Teknik servisi binasında hizmet vermekte olduklarını belirten ÖZOK Group Genel Koordinatör Yrd. Edip Güven, hizmet içi eğitimlerine de burada devam ettiklerini belirtti.  Güven, “ Özok Group olarak kalite ve güvene dayalı verdiğimiz hizmette kendimizi geliştirip sürekli iyileştirmeye yönelik yaptığımız çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Vestel Türkiye’den gelen teknik ve donanımlı isimler personelimize eğitim vermektedir. Amacımız daima kadromuzu gelişen teknolojiye veya çağa uygun hale getirmektir” dedi.

Özok Group olarak çok ciddi sorumluluklara sahip olduklarını ve temsil ettikleri firmaların satış sonrası hizmetlerinde de her türlü arızaya müdahale edebilecek konumda olduklarını belirten Edip Güven,      “ hizmet sloganımız zaten kalite ve güven, her zaman için şeffaflıktan yanayız. Servis için yeni hizmet binamızda da, şeffalığımızın temsili olan yeni teknik servisimiz bütün vatandaşlarımızın rahatlıkla gelip ürünlerini tamir edilirken görebileceği, bu esnada çayını kahvesini içebileceği güzel ferah bir ortamdadır” dedi.

“Türkiye’de satış sonrası hizmette ne varsa Özok’ta da var”

Türkiye’de sınırlı illerde tamiri yapılan bazı ürünlerde dahi Kıbrıs’ta gerekli alt yapıya sahip olduklarını ve Kıbrıs’ta da tamir yapabildiklerini vurgulayan Genel Koordinatör Yrd. Edip Güven, “Örneğin  Vestel’in çıkarmış olduğu Venüs akıllı telefonlarının tamiri sadece iki bölgede yapılmakta bir tanesi İzmir’deki Vestel’in merkez bölgesinde, diğeri de bünyemizde yapılmaktadır. Yani Türkiye’deki vatandaş Vestel satış sonrası, servis ne hizmeti alıyorsa bizler Özok Group olarak daha fazlasını dahi sunabilmekteyiz” dedi.

ÖZOK’TA KLİMALARA PERFORMANS TEST ODASI

Özok Group donanımlı servis ekibi ile daha iyi hizmet ve müşteri memnuniyetinde “0” soruna ulaşmak hedefiyle ile farklı projelere imza atmaya hazırlanıyor. Bunlardan bir tanesi de klimalara performans test odası kurulumu. Aşırı sıcak bir iklime sahip olan coğrafyamızın, vazgeçilmezi olan klimalarımızın gerçekten doğru değerlere, vaad edilen A sınıfı B sınıfı enerji sınıfı değerlerine ulaşıp ulaşmadığı kontrol etmeyi amaçlayan proje ile artık müşteri satın alacağı ürünü önceden getirip özel odalarda test ettirebilecek. Bu özel test sayesinde klimaların gerçekten verimlerinin vaad edilen seviyelerde olup olmadığını görebilecek. 

wed.jpg

wwed.jpg