Bulunduğu bölgede yapı kalitesi ve ‪çağdaş yaşam alanları ile fark yaratan projeleri inşa eden ‪NorthernLand Construction, Gazimağusa'nın şehir ve denizle kucaklaşan tek gerçek rezidansı özelliğini taşıyan VİAPARK projesinin temelini attı.

14 katlı 60 konutlu proje

Viapark Projesi, denize 200 metre mesafede, 14 katlı ve 60 konutlu bir proje olarak tasarlandı.  İçerisinde 1+1, 2+1, 3+1 ve dublex penthouse şeklinde daireler olan rezidans, Eylül2017’de sahiplerine teslim edilecek. Northernland kalitesi ile inşa edilecek olan Viapark, Mağusa’nın tek rezidansı olması nedeniyle ayrı bir yere sahip.

Mağusa’nın ilk yarı olimpik havuzu

Şehir ve denizle iç içe bir yaşamı hedefleyen proje, Mağusa’nın ilk yarı olimpik yüzme havuzunu da içersisinde barındırıyor.  Lokasyonuyla, mimarisiyle, kalitesiyle, olanaklarıyla ve Kıbrıs’ta ilk defa özel olarak düşünülmüş, modern yaşam alanı geleneklerimizin ve geleceğinizin benzersiz bir sentezi. Yüksek yatırım değeri olan prestijin gerçekleştiği bir yapıt. Tasarımında çağdaş çizgileri ile sizi deniz ve huzura davet eden tek proje.

Viapark’da sağlıklı yasamak için bir çok sebebiniz var. Mağusa’nın tek yarı olimpik havuzu,bircok spor dalını gerçekleştirebileceğiniz fitness merkezi, günün stresinden kurtulacağınız spa, sauna, hamam ve resepsiyon, çocuk oyun alanı ve kat hizmetleri ile hayatımıza değer katıyor.  Gazimağusa Gülseren bölgesinde yer alan proje.  Satışa çıktığı 4 ayda yoğun ilgi ile karşılandı.   

img_7168.jpg

img_7167.jpg