Antalya'da karıştığı trafik kazasında 1 kişinin ölümüne neden olan şahıs, kazanın yıl dönümünde kendini iple asarak intihar etti.

Olay, Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi 2210 Sokak'taki bir barakada meydana geldi. Nakliyecilik yapan Mehmet Şevket Akbel (42), dün akşam namazının ardından odasına geçti. Ailesi sabah evde bulamadıkları Akbel'i aramaya başladı. Evin yakınındaki bir barakada Akbel'in iple kendisini astığını görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri Akbel'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından Akbel'in cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Mehmet Şevket Akbel'in, geçen yıl 25 Haziran tarihinde Alanya'dan Manavgat'a nakliye yaparken, Yusuf Demirtaş yönetimindeki 41 LU 036 plakalı otomobille çarpıştığı, kazada otomobilde bulunan Ayşe Toprak yaşamını yitirirken, Yusuf Demirtaş ve yolcu Kadir Toprak ise yaralandığı belirtildi. Bir süre gözaltında kalan Akbel'in kazanın şokunu atlatamadığı ve vicdan