Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), çok farklı kültürlerden öğrencileri, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in sponsorluğundaki etkinliklerle bir araya getirdi.

Dünyanın dört bir yanından eğitim için adamıza gelen öğrenciler, hem eğlendi, hem de ‘üniversiteler ülkesi’ tablosunun zenginliğini gözler önüne serdi.

International Day

YDÜ International Day (Uluslararası Gün) Kuzey Kıbrıs Turkcell'in sponsorluğunda gerçekleşti.

Genç Turkcell’li öğrenciler Kuzey Kıbrıs Turkcell’in sponsorluğunda bir araya gelerek, oyunlar oynadı, akademik dönemin yorgunluğunu attı.

Özellikle yabancı öğrencilerin ağırlıklı olarak katıldığı etkinlikte, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in jenga oyunu farklı bir rekabete sahne oldu.

Genç Turkcell dinlenme alanında zaman geçiren öğrenciler, kurulan stantlarda Müşteri Deneyim Uzmanları’ndan mobil iletişimdeki son gelişmeler ve kampanyalar hakkında bilgi aldı.

Öğrencilere, Turkcell promosyonları da dağıtıldı.

YDÜ International Day kapsamında ayrıca öğrenciler için yemek stantları oluşturuldu, konser salonlarında ise müzik dinletileri yapıldı.

ydu-senlik_konser_international-day_fotolar-(7).jpg

Fikri Karayel’le şarkılar

Yakın Doğu Üniversitesi’ndeki bir diğer etkinliğe ise ülkemizin sevilen seslerinden Fikri Karayel imza attı.

Yine Kuzey Kıbrıs Turkcell sponsorluğunda düzenlenen konserde, Fikri Karayel’in sevilen şarkıları hep bir ağızdan söylendi.

ydu-senlik_konser_international-day_fotolar-(2).jpg

ydu-senlik_konser_international-day_fotolar-(9).jpg

ydu-senlik_konser_international-day_fotolar-(1).jpg