Kırk yıldır yalana dayalı politikalarla iktidar olmaya çalışan ve bunda da başarılı olan partiler artık bu politikalarından vazgeçerek ülkenin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapsınlar.

YALANIN ANLAMI  “Kişi,topluluk veya kurumu ,yanıltmak amacı güdülerek yapılan ROL veya doğru olmayan ifade demektir”

Yalanın yanlış olduğunu bile bile doğru algılanmasını sağlayan bu usta politikacıları SOSYAL DEMOKRAT PARTİ olarak HALKA ŞİKAYET EDİYORUZ.

Seçim dönemlerine yakın dönemlerde halka büyük vaadlerde bulunularak oy avcılığı yapan parti ve temsilcilerinin tek amacı İktidar olup, Bakan olmak ve Devletin olanaklarından hem kendilerine çıkar sağlamak hem de yandaş ve yakınlarının nemalanmalarını sağlamak yönündedir.

Bugüne kadar Devleti yöneten kişiler hakkında hiçbir soruşturma ve yargılanmanın olduğunu hatırlamıyoruz.

Popülist ve yalanlarla halkı kandırıp halka hizmet götürmesi gereken bu zihniyetlerin artık söz sahibi olmaması gerektiğine inanıyoruz.

HALK KANDIRILMAKTAN BIKIP USANMIŞTIR.

Menfaat düzeni yaratılarak Meclisi işgal etme dönemi bitmiştir.Ülkenin bir kaos içinde olduğunu görünüz.

Gün geçmiyor ki bir intihar olayına rastlanmasın.Narenciyeci,Hayvancı,Çiftçi,Memurher kesim şikayetçi ve sokaklarda size karşı tepki koyuyorlar.Muhalefet geçmişini unutarak tepki koyanların yanında yer almaya çalışıyor.Bundan daha büyük bir ayıp ve hakaret olamaz.

İhale yolsuzlukları diz boyu.Günlerdir basında eski bir bakanın Milyon dolarları cebe indirdiği yazılıyor.Ne acıdır ki iktidar koltuğuna oturan tüm partiler yargı yolunu maalesef açmıyorlar.

Neden? Çünkü kendilerinin ayakları da çamurludur.

İktidara gelmeden yargılayacak sözü verenler Yalanlarına yalan katarak halkın gözünde düşüyorlar.Halkı sandıklardan uzaklaştırıyorlar.

Ülkeyi bölerek benim partilim senin partilin diyerek işe alımlar yapıyorlar.Sonra da Tüm KKTC halkını kucaklıyoruz diyorlar.

Bu tür politikaların artık bittiğinin farkına varılmalıdır.KKTC Halkı bu tür politika üreten partileri ve politikacıları iyi görmüştür.Halkımız bu yalanları görmeye başlamıştır.O nedenle Meclise güven kalmamıştır.KKTC Halkı artık kandırılmak istemiyor.

Gelmiş geçmiş tüm partilerin politikaları çökmüştür.Parti içindeki kavgaların  sonrasında basına yansıyan söylemleri bu halk unutmayacaktır.KKTC halkı kendi geleceğini YENİDEN inşa etmek için SOSYAL DEMOKRAT PARTİ ye güven vermeye devam ediyor.Yaptığımız köy gezilerinde vatandaşlardan aldığımız güçle bu ceberrut düzenin değişimi için halkla birlikte bu zorlu mücadeleye devam edeceğiz.

KKTC’nin değişime ihtiyacı vardır.Bu değişimle ülkeye SOSYAL DEMOKRASİ GELECEKTİR.