Madhubala ve RK'in ölümüyle şok etkisi yaratan Yalancı Bahar 122. bölüm fragmanında büyük bir sürpriz var. RK ve Madhubala ölmüş, ikisinin minik kızı Madu büyümüş ve tıpkı annesine benzemiştir. Yalancı Bahar 122. bölüm fragmanı izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor.

 

Evde yangında ölen RK ve Madhubala'nın ardından RK'in annesi minik Madu'yu alıp şehri terk etmiştir. Yalancı Bahar yeni bölüm fragmanında artık Madu'nun annesi, RK'in annesi ve Madu'nun dışına kimse yoktur. Bittu bile aileye uzak kalmıştır. Yeni bölüm fragmanında Madhubala'nın kızı Madu büyümüş bir dansçı olmuştur. Dizi birden bire 15-20 yıl birden atlamıştır.

Yalancı Bahar yeni bölüm fragmanı Madhubala ve RK öldü

Yalancı Bahar 122. bölüm fragmanı büyük bir sürprizle geldi. Madhubala ile RK'in kızı küçük Madu büyümüş, dans etmeye başlamıştır. Madhubala'nın Padmini ve RK'in annesi Radha'nın yanında büyüyen Madu tıpkı annesine benzemektedir.

Yalancı Bahar son bölüm özeti

Yalancı Bahar'ın son bölümüne RK ile Madhubala'nın ölümü damga vurdu. RK ve Madhubala evde çıkan yangınla hayatını kaybetti. Bittu aileden uzaklaştı. İki çocukları oldu. RK'in annesi Radha minik Madu'yu alıp başka bir şehre taşındı. 122. bölümde Yalancı Bahar'da zaman yaklaşık 20 yıl geçmiştir. Minik Madu büyüyerek tıpkı annesine benzemiştir.

Önceki bölümde neler olmuştu?

Apay Kapoor’un menajeri Lamba RK ile aşık atmaya kalkınca çok sert bir hamleyle karşılaştı. Sözde RK’in başrol oyunculuk kariyeri sona erdi. RK baba olduğu için 9 ay boyunca film yapmayacağını açıklayınca Lamba beklemediği bir sürprizle karşılaşmış oldu.

RK baba oldu

RK sonunda baba oldu. Madhubala son derece sağlıklı bir kız çocuğu doğurdu. Bebek evin maskotu oldu. RK ile Madhubala’nın aşkı daha da pekişti.

Yalancı Bahar yeni bölüm fragmanı haberi hoşunuza gittiyse daha fazla yeni bölüm fragmanına göz atabilirsiniz.

Kaynak:http://haberbedava.com/yalanci-bahar-122--yeni-bolum-fragmani-yayinlandi-10588