Erzincan'da yangına müdahale eden itfaiye aracı devrildi. İtfaiye aracı üzerinde bulunan itfaiye eri son anda aracın altında kalmaktan kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, Erzincan'ın Demirkent beldesindeki boş bir arazide anız yangını çıktı. Yangına müdahalede bulunmak üzerine olay yerine giden Erzincan Belediyesi'ne ait bir itfaiye ekibi, olay yerindeki yangına müdahalede bulunduğu sırada diğer tarafta yangının evlerine ulaşmasıyla telaş içine giren ev sahipleri itfaiye ekiplerini uyardı. İtfaiye ekipleri ise karanlık olan ortamda geri manevra yaptığı sırada yan tarafında bulunan yüksek tümseği görmeyerek devrildi. O sırada itfaiyenin üst tarafında bulunan Süleyman Karakaya isimli itfaiye eri ise devrildiğini anladığı itfaiye aracından son anda kendini aşağıya atarak, yaralı olarak kurtuldu. İtfaiye şoförü Eyüp Aka ise yara almadan kurtuldu.

Kaza sonrası olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edilirken kaza sonucu yaralanan itfaiye eri Süleyman Karakaya tedavi edilmek üzere Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.