Örgü örnekleri, örgü modelleri vazgeçilmezler arasındadır. Yaşamın başından beri insana örtünmesi emredildiği için bunun çeşitli yollarını aramıştır insanoğlu ve bu örtünmenin başını sanayi devrimi öncesinde ve günümüzde de hala büyük bir ilgiyle yapılan el işi örgü örnekleri gelmektedir. Değişik örgü örnekleri ile insanlar bu ilahi emri yerine getirmeye çalışmışlardır.

Günümüzde de örgü modelleri konularına yardımcı olmak için çeşitli siteler mevcuttur. Mimuu.com da bu sitelerin başında gelmektedir. Sitede sunulan örgü örnekleri Türkçe anlatımlı ve birçoğu videolu olarak sunulmaktadır. Hatta öyle ki takıldığınız noktaları sorarak yardım da alabiliyorsunuz. Bu konuda en iyi site diyebilirim. Diğer siteler genellikle resimli örgü örnekleri verirken mimuu hem anlatımı hem de desteği ile gerçekten ziyaret etmeyi hak ediyor.

Yeni doğan can yavrularımız ne kadar da hassasdır. Onlara giyim noktasında da yine aynı hassasiyeti gösteriyoruz. Hatta kendi elimizden çıkan güvenilir, doğal, organik, pamuklu bebek örgü modelleri tercih ediyoruz. Bu noktada da hiç kuşkusuz mimuu akla gelebilir. Bebek örgü modelleri anlatımlı bir biçimde sunulmuş yapılış resimleri ve bitmiş halleri içeriklerde mevcut. Bunların arasından en güzel el işlerini seçebilir kendimiz veya anneanneye, babaanneye ördürebiliriz.

Amigurumi Yapımı ve Amigurumi Oyuncaklar

Bebeklerimiz biraz daha büyüyüp çevrelerindekileri farkedebilir noktaya geldiğinde oyuncak ihtiyacı yaşamaya başlarız. O halde yine Mimuu.com yardımı ile örgü oyuncaklar yardımcı olacaktır. Amigurumi bebek, amigurumi oyuncak yani amigurumi yapımı hakkında sitede detaylı birçok içerik mevcut. Dilediğinizi seçip kendi ellerinizle çocuklarınıza örebilirsiniz veya bir yakınınıza hediye için güzel bir seçenek olabilir.

 

Çocuğumuz daha da büyüdüğünde sitede bulunan okul öncesi etkinlikleri bizim yardımımıza koşuyor. Anladığınız gibi site bebek doğumdan, çocuk yetiştirmeye kadar birçok yöntemi bize nasıl yapılır gösteriyor. Eminim sizde benim gibi sitenin abonesi olacaksınız. Bol organik, örgülü günler.