Tesettür giyim modası dendiğinde akla ilk gelen isim olan modanisa.com, yeni sezonda da eşarp ve şal modelleriyle yine şık bayanların tek adresi oluyor. Zengin ürün seçeneği, modern tasarımları, şık çizgileri ve kalitesiyle siz müşterilerini daima memnun eden modanisa.com’daArmine, Pierre Cardin, Kayra, Aker başta olmak üzere 100’den fazla marka ve tanınmış tasarımcıların ürünleri sizleri bekliyor.

 

Modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş bayanlar için gerek kargo, gerekse taksit seçeneklerinde her türlü imkanı sunan modanisa.com, avantajlı fiyatlarıyla da size çeşitli fırsatlar sunmakta. Özellikle eşarp, şal, tesettür abiye ve elbise modellerinde hemen her bütçeye uygun ürünler, yüzde 50’ye varan indirimlerle beğeninize sunuluyor.

 

Kısa bir süre öncesine kadar, muhafazakar bayanlar için giyim ve aksesuar olarak farklı model ve tasarımlardan bahsetmek pek mümkün olmuyordu. O dönemleri artık geride bırakan tesettür modası, her sezonda yenilenerek kendi modasını oluşturmuş durumda. Her sezon yeni modelleri ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken modanisa.com, yeni sezonda da en seçkin ürünlerin tek adresi oluyor.

 

Yeni sezon eşarp ve şal modellerinde rengarenk seçenekler mevcut. Her bayanın kendi zevkine göre tercih edeceği eşarp ve şal modellerinde herkese hitap edebilen ürünler öne çıkıyor. Bu sezonda özellikle siyah, yeşil, pudra, bordo ve mor renkler dikkat çekerken, karma renklerden oluşan desenli eşarp modelleri ve şal modelleri de her dönemin modası olarak modanisa.com adresinde.

 

Eşarp, şal ya da tesettür abiye satın alırken, moda olduğu kadar, üzerinize ne kadar yakıştığı da önemli. Mevcut elbiselerinizin renkleriyle uyumlu, birbirleriyle kolay kombinlenebilen elbise ve aksesuar seçmeniz, şık ve uyumlu görünmeniz bakımından önem taşıyor.

 

Elbiselere kıyasla daha detaylı olan, daha çok özel günlerde tercih edilen tesettür abiye modelleri ise yeni sezonda da tesettür giyimi tercih eden bayanların şıklığını tamamlıyor. Bu sezon tesettür abiye modelleri, saks mavi, fuşya ve mint yeşili renklerle dikkat çekerken, işlemeli, puantiyeli, payetli modeller de dikkat çekmekte.

 

Sizde modanisa.com’un geniş ürün seçeneği, şık çizgileri ve fiyat avantajlarından faydalanmak için hemen alışverişe başlayın!