Kumanda savaşları sona eriyor. Çifte Ekran özelliği ile artık siz maçınızı izlerken aynı anda eşiniz dizisinin keyfini çıkaracak. Üstelik tam ekranda. Tek yapmanız gereken kırmızı ve beyaz gözlüklerden birini sizin diğerini eşinizin takması.

İki video görüntüsünü tek bir ekranda izleyebildiğiniz yeni nesil teknoloji ile Vestel Televizyonları fark yaratıyor.

KKTC’de Özok Group güvencesiyle müşteriye ulaşan Vestel, yeni teknolojsi ile de dikkatleri üzerine topluyor. Hamitköy mağaza Müdürü Serhan Çakır, yeni teknoloji olan Vestel çift ekran hakkında bilgi verdi.

Çakır, “ 3D efektti birbirine çok yakın ( insan gözünün algılayamayacağı )kare hızında art arda iki resmin gösterilmesiyle oluşturulur. Geliştirilmiş gözlükler olmadan, görüntü bulanık, birbiri üzerine geçmek için yarışan iki resim gibi gözüküyor; fakat bunun için geliştirilmiş gözlüklerle bakıldığında gözlükler ekrandaki görüntüleri senkronize olarak filtre edip mekanik etkiyle besliyor ve üst üste binmiş görüntülerden biri sağ gözlük camına gönderilirken diğer görüntü sol gözlük camına gönderiliyor. Ülkemizde de son teknoloji bu Tv’ler Özok Group güvencesinde Vestel tarafından piyasaya çıkarıldı ve satışa sunuldu” dedi.

Çifte ekranı kullanmak için…

Özok Group’tan Mağaza Müdürü Serhan Çakır Çifte ekran özelliğinin kullanımı  hakkında  bilgi verdi. Çakır, “Bu özellik Tv üzerinden Quick Menüye girilerek çifte ekran modu açık konuma getirilerek kullanılır. Çifte ekran özelliğinden faydalanmak için, kullanıcıların çifte ekran gözlüklerini ( kırmızı/beyaz) kullanması gerekir. Kırmızı gözlüğü takan izleyici HDMI’dan gelen görüntüyü, Beyaz gözlüğü takan izleyicisi ise dahili uydu alıcısından gelen görüntüyü aynı anda tam ekran olarak tek bir TV’den izleyebilir. Yani artık çocukların ebeveyinlerle, hanımların kocaları ile kanal seçimi konusunda kavga etmesine artık son” dedi.

ÇİFTE EKRANLA ÇİFTE REKABET

Standart televizyonun ötesinde, birbirinden farklı içerik alternatifleri sunan Vestel Smart TV ile evde geçirdiğiniz zamanı daha eğlenceli hale getiriyor.

Gerçek rekabet şimdi başlıyor!

Artık “Multiplayer” oyunların heyecanı bölünmeyecek. Çifte Eğlence özelliği sayesinde Vestel 3D Smart TV’nizde oyun oynarken ekran ikiye bölünmüyor, görüş alanınız daralmıyor. Vestel 3D Smart TV’niz ile birlikte ücretsiz gelen kırmızı ve beyaz gözlükleri takın, tam ekran rekabetin tadını çıkarın.

Ayrıca,  VESTEL 3D TV, sinema kalitesinde üç boyutlu seyir keyfi sunarak teknoloji ve tasarımda geleceğin çözümleriyle ev eğlencesi kavramına yeni bir anlam kazandırıyor. KKTC’de Vestel Tv’ler Özok Group güvencesi ile meraklısına ulaşıyor. 

unnamed-067.jpg