Yeni yıl mesajlarında, tüm halka sağlık, mutluluk ve huzur dileklerinde bulunuldu.

EMEKLİ MÜCAHİTLER DERNEĞİ

Emekli Mücahitler Derneği Başkanı Mehmet Salih Direktör, emeklilerin, mukavemetçi mücahit kardeşlerinin ve tüm halkın yeni yılını kutlayarak, 2015 yılının sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler getirmesini temenni etti.

AYDINLIK YARINLAR HAREKETİ

Aydınlık Yarınlar Hareketi Başkanı Anıl Kaya, bir yılın bitişinin yeni bir yılın başlangıcı ve umutların canlandığı bir zaman olduğunu belirtti.

Kaya, 2015'e girilecek dakikalarda aydınlık günler dilenmesi, yaşanan sıkıntıları sadece kayıp olarak görmeden, gelecekte nelerin yapılması veya yapılmaması gerektiği üzerinde anlaşılmasını temenni etti.

Sosyal, siyasal ve hiçbir sınıf ayrımına girmeden hep birlikte el ele tutuşarak, ortak aklın oluşmasına katkıda bulunulması gerektiğini kaydeden Kaya, “Bu sorumluluğun sonucunda daha onurlu ve insanlarımızın mutlu,gelecekten umutlu olduğu günlere kavuşmamızı,değişim seferberliğinin bir sevgi yumağı gibi bizleri sarmalamasını, sağlıklı, huzurlu ve aydınlık bir 2015 diliyoruz” ifadesini kullandı.

BÜYÜKKONUK BELEDİYE BAŞKANI

Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında,  acısıyla tatlısıyla, sevindirici gelişmeleri, mutluluk veren anıları ile bir yılın daha geride bırakıldığını, umut dolu yeni bir yıla girildiğini belirtti.

Sennaroğlu, “Huzur ve barışın öncelikle ülkemiz ve insanlık onuruna yakışır biçimde hazırlanması için hepimize görevler düşmektedir. En başta hepimizin duyarlı ve sağduyulu davranarak üstümüze düşen görevleri yerine getirmemiz gerekmektedir. 2015 Yılının ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve barış getirmesi adına bir başlangıç olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.

Güzel ve aydınlık günler için yeni yılın ilk adım olduğunu kaydeden Sennaroğlu, gelecek günlerin yeni yılla birlikte sağlık, demokrasi, eşitliğe dayalı, barış içinde bir ülke düzenine giden bir yol olmasını umut ettiğini ifade etti.

Sennaroğlu, tüm halkın yeni yılını kutlayarak, yeni yılın tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve barış getirmesini diledi.