Değirmenlik Belediyesi tarafından yapılan Yeniceköy Spor Kulübü Binası, Düğün Salonu ve Çocuk Parkı’nın açılışı bugün gerçekleştirildi.

Belediye’den yapılan açıklamaya göre, saat 11:00’de gerçekleştirilen açılışta Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal,  Yeniceköy Muhtarı İbrahim Ömer Paşa ve Yeniceköy Spor Kulübü Başkanı Hasan Hazal birer konuşma yaptı.

IŞISAL

Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal konuşmasında yapılan tesisin planlamasının Değirmenlik Belediyesi mimarları tarafından yapıldığını kaydetti ve bütün işçiliğin yine Değirmenlik Belediyesi personeli tarafından yapıldığını dile getirdi.

Belediyelerde başlanan işi bitirmenin önemli olduğunu kaydeden Işısal  “Mali olarak bakıldığında, işçilerimizin emeği çok. Çünkü maliyeti düşürmek için de kendimiz çalıştık. Bana göre altından kalkamayacağımız işleri ihale etmemiz lazım” dedi.

Değirmenlik Belediyesi olarak son bir yıl içerisinde epey bir şeyler ürettiklerini dile getiren Işısal, Cihangir köyü altyapı ve kaldırım çalışması, Kırıkkale hayvancılarına elektrik götürülmesi, Değirmenlik İlkokulu binasının yapımı ve Balıkesir çocuk parkı bunlardan bazıları olduğunu kaydetti.

Ayrıca Değirmenlik halı sahası yanında bulunan 7 dönümlük araziyi de satın aldıklarını ve Değirmenlik Belediyesi’nin kullanımı için değerlendirileceğini belirten Işısal,  Sosyal Aktivite Merkezi’nin de en kısa zamanda tamamlanacağını kaydetti.

Işısal Samsun’un Canik Belediyesi ile “Kardeş belediye” olunduğunu da belirtti ve 2 belediyenin kardeş belediye protokolü imzaladığını söyledi.
Tamamlanan bu tesis ile Yeniceköy, Kalavaç ve Çukurova köy halkının ihtiyacı olan ve ortak kullanabilecekleri düğün salonu, fitness alanı ve çocuk oyun parkı ile bölge halkına daha kaliteli bir yaşam sunmanın amaçlandığını dile getiren Işısal, yapılanlarla ilgili detaylı bilgi de verdi.