Lefkoşanın alternatif eğlencesi ‘Çıkmaz Sokak Partileri’ 22 Nisan 2105 Çarşamba gecesi yine ayni adreste sizleri bekliyor.

Alışılmışın dışında konseptiyle, Lefkoşa'nın Surlariçi bölgesinde, kültür ve eğlenceyi birarada sunan Çıkmaz Sokak Partileri ilk kez ÇARŞAMBA gecesi olarak sizlere muhteşem bir müzk ziyafeti sunmaya hazırlanıyor.

DJ. Bora K'nın süper setleriyle ısınacak olan Çıkmaz Sokak’ta Kıbrıs'ın en güçlü seslerinden biri olan Fikri Karayel konseri sizleri bekliyor olacak.

Surlariçini kalkındırmak ve geliştirmek hedefiyle başladığı ve Lefkoşa eğlence anlayışını sokakla bütünleştiren konseptiyle gerçekleştirilen ‘Çıkmaz Sokak Partileri’ onuncusuyla Surlariçi Asmaaltı’nda herzamanki yeri olan Mehmet Küçük Çıkmaz Sokağında bir kez daha hayat buluyor.

Efes Pilsen, Magictouch, Armani Jeans, Jet Gaz, Play FM ve  Adverto sponsorluğunda gerçekleşecek olan Çıkmaz Sokak Partileri’nin onuncusu 22 Nisan Çarşamba gecesi saat 21:30’da herzamanki yerinde, üstü kapatılmış ve ısıtma sistemleriyle donatılmış olarak, tarih ve eğlenceyi birarada sunan bir gece için sizleri bekliyor.

untitled-1-805.jpg