İstanbul Bakırköy'de 2 çocuğuyla gezen kadın, yerde bulduğu 14 bin TL'yi alıp kayıplara karıştı.

Bakırköy'de bulunan Pekin Sokak ile Bahçesaray Sokağın kesiştiği noktada meydana olayda 38 yaşındaki İnci Sever, çantasında taşıdığı 14 bin lirayı yere düşürdü. Paranın yere düştüğünü fark etmeyen Sever, otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Olaydan kısa bir süre sonra sokak içerisinden iki çocukla birlikte gelen bir kadın, çocukların gösterdiği yerdeki parayı alarak kayıplara karıştı. Evine geldiği sırada çantasına bakan İnci Sever çantasında paranın olmadığını fark etmesi üzerine polise giderek suç duyurusunda bulundu. Polis ekipleri tarafından yapılan araştırmalar sonrası bir alışveriş merkezinin güvenlik kamerasına yansıyan olayda, paranın iki çocuklu bir kadın tarafından alındığı tespit edildi.

OLAY ANI SANİYE SANİYE KAMERALARDA

Güvenlik kamerasının çektiği görüntüde, İnci Sever'in eşinin kullandığı otomobil ile akrabalarını almaya geliyor. Bu sırada arabalarına yer vermek için arabadan inen Sever, parayı yere düşürüyor. Yaklaşık 1 dakika sonra olay yerine iki çocuğu ile bir kadın geliyor. Kadın çocuklarının gösterdiği yerdeki paraları alarak kayıplara karışıyor.

"İKİ ÇOCUKLU BİR KADIN PARAYI ALMIŞ"

Kaybolan parasını fark etmesinden sonra olayla ilgili hemen polise gittiğini belirten İnci Sever, olayı şu sözler ile anlattı: "Eşim benim üzerimde dursun diye bir miktar para verdi, ne olur ne olmaz para yanımızda dursun diye. Eşimin yengesi yürümesin diye ben oturduğum koltuktan kalktım. O arada herhalde çantamın fermuarı açık kalmış. Ben kalkacağım sırada çantam yan devrildi ben çantayı fark ettim ve düzelttim ama parayı hiç fark etmedim. Çantamı açtım ve baktım ki para çantamda yok. Olaydan hemen sonra polise giderek ifade verdim. Yapılan incelemeler sonrası bir iş yeri güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde iki çocuklu bir kadın tarafından paranın alındığını gördük" dedi.

Parayı gören kadın iki çocuğunun gözü önünde parayı alıp gittiğini belirten Sever, "Çocuklarına çok güzel örnek oluyor. Bu olaydan sonra iki haftadır hiçbir şekilde haber yok. Parayı bulan insan olay yerinde bulunan bir markete sorar" diye konuştu.

Polis olayla ilgili güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek parayı alan kişinin bulunması için geniş çaplı çalışma başlattı.