Suna Erden

Girne-Karaoğlanoğlu bölgesinde dün akşam saatlerinde 3 araç ve bir motosikletin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada hafif yaralanan iki kişi Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Kaza nedeni ile Karaoğlanoğlu caddesinde bir süre trafik sıkışıklığı yaşandı. Kazalı araçların yoldan çekilmesi ile trafik akışı yeniden sağlandı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Karaoğlanoğlu caddesi üzerinde saat 18.00 sıralarındaki zincirleme kaza şöyle gelişti. Girne’den Lapta istikametine doğru HM 402 plakalı aracı ile seyreden Leman Önel, önünde seyreden Mehmet Karantinacı yönetimindeki NF 613 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan HM 402 plakalı araç karşı istikamete geçerek karşı yönden gelen Kemal Çerçil yönetimindeki JR 770 plakalı motosiklete ve yine karşı yönden gelen GJ 494 plakalı aracın sağ kapısına çarptı. Majdi Maşarga yönetimindeki GJ 494 plakalı araç çarpmanın etkisi ile yol içerisinde dönerek karşı yönden gelen HC 511 plakalı araca çarptı. 

KAZADA İKİ KİŞİ YARALANDI 

Meydana gelen zincirleme kaza sonucu motosiklet sürücüsü Mehmet Çerçil ve GJ 494 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Gülizar Maşarga hafif yaralandı. Yaralılar Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Kaza nedeni ile Karaoğlanoğlu caddesinde bir süre trafik sıkışıklığı yaşandı. Kazalı araçların yoldan çekilmesi ile trafik akışı yeniden sağlandı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.