Sinop'ta dolmuşun devrildiği trafik kazasında 11 kişi yaralandı.

Kaza, saat 12.30 sıralarında Sinop'un Korucuk mevkisinde bulunan hastane kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sinop istikametinden Samsun'a doğru gitmekte olan Metin Turan'ın kullandığı 57 KK 134 plakalı minibüs, İbrahim Sarı idaresindeki 57 M 3077 plakalı dolmuş minibüs ile çarpıştı. Dolmuş minibüsün devrildiği kazada toplam 11 kişi yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Öte yandan, kaza yerine tedbir amaçlı itfaiye ekipleri de çağrıldı.

Kaza yerine gelen Sinop İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, incelemede bulundu. Bu sırada orada esnaflık yaptığını belirten bir vatandaş, "Burada çok kazaya şahit oluyoruz. En azından buraya bir trafik lambası konulmasını istiyoruz" dedi.

İl Emniyet Müdür Yusuf Biner ise, "Kaza ile ilgili gerekli raporlar tutulacak. Ben Sinop'a geldiğimde insanların övünerek söylediği şey Sinop'ta trafik lambasının olmamasıydı. Bu konu ile ilgili de gerekli çalışmalar yapılacak" diye konuştu.

Hastaneden alınan bilgilere göre, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.