Başkent'te iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi yaralandı. Kazanın, yolun ortasına aracını park edip uyuyakalan bir sürücü yüzünden yaşandığı iddia edildi.

Kaza, gece saatlerinde Yenimahalle'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinden Yenimahalle istikametine seyir halinde bulunan Hüseyin Aygün idaresindeki 06 FN 3162 plakalı otomobil ile 06 KEM 24 plakalı araç, Akköprü Kavşağı'nı geçtikten sonra sürücülerinin direksiyon hakimiyetlerini kaybetmeleri sonucu çarpıştı. Kaza sonucu, 06 KEM 24 plakalı otomobil yolun karşı şeridine savruldu. Kazada Hüseyin Aygün'ün kullandığı otomobilde bulunan Nevzat Doğan ve diğer araçtaki bir kişi yaralandı.

"YOLUN ORTASINDA UYUMUŞ KALMIŞ"

Kazayı gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırdı. Sürücü Aygün, kaza sonrası yaptığı açıklamada, "Adam yolun ortasında uyumuş. Yolun ortasında uyumuş kalmış, biz de çarptık" diye konuştu.

Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.