Taşkınköy’de dün bir süpermarkette meydana gelen bıçaklı saldırıda ağır yaralanan 23 yaşındaki Z.A.’nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Polis'ten elde edilen bilgiye göre, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde tedavisi süren Z.A., entübe edildi.

Olayın zanlısı M.B.K. (E-31) ise hastanede gözetim altında tutulurken, sağlık durumunun elverişli olmaması nedeniyle henüz mahkemeye çıkarılamadığı öğrenildi.

HASAN BİRTAN: HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR, KRİTİK SÜREÇ DEVAM EDİYOR

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Birtan da Türk Ajansı Kıbrıs’a (TAK) yaptığı açıklamada, Z.A.’nın hayati tehlikesinin sürdüğünü belirtti.

Hasipoğlu: Sıcaklar devam ederse açık alanda çalıştırılmama uygulaması uzatılabilir
Hasipoğlu: Sıcaklar devam ederse açık alanda çalıştırılmama uygulaması uzatılabilir
İçeriği Görüntüle

Z.A.’da çoklu organ yaralanması bulunduğunu ve ciddi kan kaybı yaşadığını kaydeden Birtan, hastanın yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğünü ve kritik sürecin devam ettiğini söyledi.

Birtan, zanlının ise normal serviste tedavi altında bulunduğunu ve sağlık durumunun stabil olduğunu ifade etti.