Mercedes’in Maybach SUV planlarını doğrudan etkileyecek olan BMW X7’nin detayları gün yüzüne çıkmaya başlıyor. 

Geçtiğimiz süreçte test aşamasında kamuflajlı olarak yakalanan yeni nesil otomobiller kervanına katılan BMW X7, dahilinde sunulacak motor seçeneklerinin yanı sıra zengin ve lüks donanımı, içeride sunulan yaşam alanı ve bagaj hacmi konusunda sınıfının en iyisi olma konusunda iddialı olacak gibi görünüyor.

Rolls-Royce SUV ve Range Rover Discovery gibi lüks segment SUV devlerinin karşısına çıkacak olan BMW X7’de, yedi kişinin rahatlıkla seyahat edebileceği bir iç kabin ve bununla paralel olarak fazlasıyla cömert bir bagaj hacmi kullanıcıları bekleyen özelliklerden biri olacak. 

M Performans departmanının da özel bir versiyonunu üretmesi beklenen X7 ailesinin dış tasarımda, X6’ya göre daha sportif ve çizgileri net bir yapıda sunulması da kesinleşen detaylar arasında. BMW’nin, X7’de hibrit motor seçeneğiyle birlikte 7 Serisi’nde de yer alan V12, V8 ve V6 motorların sunmasına da kesin gözüyle bakılıyor. 

BMW cephesinden gelen bilgiler doğrultusunda modelin, 200.000 doların altında bir fiyatla satışa sunulmasının planlandığını da söyleyebiliriz. 

bmwx7render1-660x371.jpg

bmwx7render2-660x371.jpg

bmwx7spy2.jpg

bmwx7spy1-660x371.jpg