Beş yarışlık 2017 takvimin son yarışı , 21 Ekim Cumartesi sabahı saat 9:00 da start alanı olan Lefkoşa Golden Tulip Hotel’de toplanılarak kayıt ve kapı numaraları teslimi yapılacak. Dernek Asbaşkanı ve Yarış Direkötü Burçin Aliusta'dan alınan bilgilere göre , Kahvaltı eşliğinde yapılacak olan kayıt işlemlerinin ardından klasik otomobiller yılın son yarışı için saat 10.00 start yapacak. geçilecek güzergahların ardından , yarışa destek veren Gazi Mağusa’daki City Mall AVM merkezine varılarak ilk gün birinci ayak son bulacak.

Mağusalı Klasikseverleri City Mall AVM’ye bekliyoruz.

City Mall AVM park yerinde sergi düzeni alacak olan klasiklere , bölgede bulunan klasik otomobil sahipleri de katılabilecek. Saat 13:00 – 14:30 arası yapılacak molanın ardından yarışın ilk gün ikinci ayağı start alacak. Yarışa katılan ve kaydını tamamlayan herkese City Mall AVM’den City Money hediye kartı alacak. 20TL değerindeki bu kartları dileyen City Mall içerisindeki restoranlar dileyenler de mağazalarda yapacakları alış verişlerde kullanabilecek. İkinci ayak güzergahı ardından 17:00 civarında konaklama yapılacak olan Kaplıca bölgesindeki Kaplıca Tatil Köyüne varılacak. Gece yemeği ise canlı müzik eşliğinde yapılarak ilk günün yorgunluğu atılacak.

İlk gün Neticeleri Canlı Olarak Dernek Sitesinde Yayınlanacak.

Büyük Rallide Geleneksel olarak yapılan ilk günün neticeleri , tamamlanan her etabın ardından dernek resmi sitesi olan www.ktkod.com adresinden canlı olarak yayınalanacak. İkinci gün ise Kaplıca hoteldeki kahvaltının ardından 11:00 da yılın son etapları için start alınacak. Takriben ilk klasik otomobil ise saat 13:00 civarında yarışın finişi olan Lefkoşa Golden Tulip Hotele ulaşarak yarışı tamamlamış olacak. Matematiksel olarak genel klasmanda ve diğer kategorilerde şampiyonlar belli olmadığından dolayı ,zorlu yarışta neticeler merakla bekleniyor.Ana sponsor Pasha Group Bosphore Card ve yarış destekçisi City MALL , zorlu etaplara isimlerini vererek birbirinden değerli sürpriz ödüller verecek. Bosphore Card yarışının ödül töreni ise 23 Ekim pazartesi gecesi Golden Tulip Hotel’de 20:00 da gerçekleştirilecek kokteyl eşliğinde yapılarak açıklanacak neticelerin ardından kupalar takdim edilecek. Bu yarışın ardından ise puan veren başka faaliyet olmamasından dolayı da 2017 yılı şampiyonları belli olacak. Katsayısı 3,25 olan yarışa son kayıt tarihi ise 20 Ekim cuma 14.00 olarak belirlenmiştir. Kayıt için 0533 855 77 99 (Burçin Aliusta) ulaşmanız yeterlidir