Son zamanlarda Akıllı Dijital Ajans çözümleriyle adından sıkça söz ettiren OgooDigital, Lassa.com.tr için geliştirdiği harita çözümüyle Lassa Lastik Bayiilerini kolayca bulmayı sağlıyor.

Başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere 74 ilde lastik bayiileri bulunan Lassa 547 bayisi ile Lastik sektörüne hizmet veriyor. 1974 yılında temelleri atılan, Türkiye nin köklü ve lider lastik markası Lassa Sabancı Holding ve ortakları tarafından kuruldu. Kurulduğu günden beri yaptığı teknolojik çalışmalar ve argeler sayesinde En Sağlam Lastik Markası olarak anılmaya başladı.

Akıllı Lastik Bayii Bulucuya sizde göz atmak istiyorsanız lastik bayileri linkine tıklayarak aradığınız lokasyonda Lassa Lastik Bayisini bulabilirsiniz.

Dünya Lassa lastikler üzerinde dönüyor.

Lastik sektöründe her gün daha da büyüyen Lassa, Türkiye yollarındaki uzmanlığını ve deneyimini Avrupa ülkeleri başta olmak üzere tüm dünyaya satıyor, ülke ekonomisine katkıda bulunuyor. 350.000 m2 lik dünyanın en büyük lastik fabrikalarından olan Brisa’da üretilen Lassa, 50’den fazla ülkede, yüzlerce satış noktasında tüketicilerini Lassa lastiklerinin kalitesiyle buluşturuyor.

Kalite çıtasını yükselten lider Lastik Markası Lassa’nın fiyat listesine göz atmak isterseniz Lastik Fiyatları linkini ziyaret edebilirsiniz.

Kalite çıtasını Lassa yükseltiyor.

Lassa, yerel ve uluslararası pazarların ihtiyaçları doğrultusunda, bağımsız test kuruluşları tarafından onaylanmış, başarısı aldığı pek çok ödülle tescilli ürünler sunuyor. Ulusal Kalite Ödülü (1993) ve Avrupa Kalite Büyük Ödülü (1996) sahibi Lassa’nın lastikleri Türkiye’nin yol şartlarına en uygun kalite ve dayanıklılık iddiasıyla üretiliyor, Alman tescil kurumu TÜV SÜD tarafından da onaylanıyor. Tüketicilerin güvenle kullanabileceği Lassa lastikleri detaylı güvenlik testlerinden geçtikten sonra satışa sunuluyor.