Ay Napa’da bir lokantadayken üç arkadaşıyla birlikte öldürülen Fanos Kalopsidiotis’in 2014’te öldürülen babası Yannis Kalpsidiotis’e ait olup, aile dostu tarafından kullanılan evde küçük çaplı mühimmat, uyuşturucu ve RPG tanksavar roket atar bulunduğu bildirildi.

Politis ve diğer gazetelere göre, Rum polisinin pazartesi günü başlattığı operasyon kapsamında Ay. Napa ile Paralimni arasındaki evde önceki gün ve dün arama yapıldı. 

Önceki gün yapılan aramada, 30 adet askeri tüfek mermisi ile 330 adet av tüfeği fişeği ile 2 tabanca kılıfı bulundu. Av tüfeklerinin, tasarrufunda bulunan kişi adına kayıtlı olmadığı belirtilirken 119 adet pulya tuzağı, bir metal dedektörü, her biri 50 gramlık bin 500’den fazla paket nargile tütünü, naylon poşetler içerisinde küçük miktarlarda satışa hazırlanmış kokain ve hassas tartı ele geçirildi. 

Dünkü aramalarda ise mermisi ile birlikte bir adet RPG, 14 mermisiyle dolu bir tabanca, bir adet savunma el bombası, kurşun geçirmez yelek ve bir miktar da kokain bulundu.