Simerini gazetesi 35 yaşındaki kişinin, Limasol’da, “modern Neron gibi”, Roma değil de araçları hedef alarak, kundaklamalar gecesi yarattığını yazdı.

Söz konusu şahsın iki saat içerisinde 14 aracı ateşe vermeyi başardığını kaydeden gazete, altlarına çöp torbaları yerleştirilerek ateşe verilen araçlardan 2’sinin tamamen yandığını, diğerlerinde de maddi hasarlar meydana geldiğini belirtti.

Polis ve itfaiyenin müdahalesiyle 3 aracın daha ateşe verilmesinin önlendiğini aktaran gazete, tasarrufunda kristal uyuşturucu bulunan ve uyuşturucunun etkisi altında arabaları ateşe veren şahsın dün mahkemeye çıkarılarak hakkında 8 gün tutuklama kararı alındığını belirtti.

UYUŞTURUCU, TABANCA VE PATLAYICI MADDE İLE YAKALANDI

Öte yandan Fileleftheros gazetesi Limasol’da Agios Tihonas’ta bir kişinin tasarrufunda çeşitli türlerde uyuşturucu, tabanca ve patlayıcı maddeyle yakalandığını yazdı.

Gazete, çeşitli suç olayları ve uyuşturucu ticaretiyle ilişkisi olduğunu düşünülen şahsın mahkemeye çıkarıldığını ve 6 gün tutuklu kalmasına karar verildiğini aktardı.

KASETTAS ARANIYOR

Alithia gazetesi ise polisten yapılan duyuruya göre silah ticareti yaptığı düşünülen 47 yaşındaki Haralambos Kasettas adlı bir şahısın aramakta olduğunu kaydetti.