Rum polisine bağlı “hassas” bir birimde görev yapan iki polisin, birinin diğerinin aracına izlemek için GPS sistemi koyması üzerine, yumruklaştığı belirtildi.

Politis gazetesi, elde ettiği bilgilere dayanarak, polislerden birinin, rütbeli bir polisin, aracına, izlenmesi amacıyla GPS vericisi koyduğunu tespit ettiğini, ardından cihazı etkisiz hale getirerek vericiyi yerleştiren polisten izahat istediğini yazdı.

Gazete, söz konusu polisin, GPS vericisi yerleştiren rütbeli polisten konu hakkında izahat istemesinin ardından, iki polisin yumruk yumruğa kavga ettiğini, olayın ise polis genel müdürlüğünden ve polis liderliğinden gizlendiğini belirtti.

Gazete bu arada, aynı haber içerisinde, poliste meydana gelen bir başka olaya yer verdi. Bölge polis müdürlüklerinden birinde görev yapan bir polis çavuşunun, aralarında yabancıların da bulunduğu kişilere “hizmet satmak” için GPS vericisi kullandığının tespit edildiği belirtildi. Habere göre, söz konusu polis, para karşılığında eşleri veya başka kişileri takip ediyordu.