Cinsel hayatında sıkıntı yaşayanlara bir öneri de Dr. Ömer Coşkun'dan geldi.Kadın erkek cinsiyet gözetmeksizin kullanacakları kakule ile cinsel hayatlarında yaşadıkları sorunların son bulacağını söyleyen Coşkun sabırla kullanmaya devam edilmesini istedi.

Dr. Ömer Coşkun, kakule bitkisinin erkeklik hormonlarını ve cinsel performansı artırdığını belirterek “İçerisindeki afrodizyak maddeler hem sizin performansınızı hem de eşinizin isteğini yerine getirecektir” dedi.

SORUNLAR BOŞANMAYA KADAR GÖTÜREBİLİYOR

Kadın erkek ayırmaksızın birçok insanın, yaşadığı cinsel ilişkilerde olumsuz durumlarla birlikte cinsel performans aşamasında düşüklük yaşadığını belirten Dr. Ömer Coşkun, özellikle erkeklerde söz konusu olan performans düşüklüğünün çiftler arasında boşanmaya kadar giden sorun olduğuna dikkat çekti.

HEMEN ETKİSİNİ GÖSTERMEYEBİLİR:SABIR

Her erkeğin arayıp fakat sonuç bulamadığı performansın kakule bitkisi ile elde edilebileceğini söyleyen Dr. Coşkun, "Kakule erkeklik hormonlarına, performans artışına ve cinsel gücüne güç katan en güzel besinlerden birisidir. Erkekler cinsel hayatı için kakuleyi hayatının bir köşesine koysunlar. İster kakuleyi bir tatlı kaşığı kadar çorbaya katabilir, ister de günde 2 defa Sabah akşam aç karnına içeceğiniz kakule çayı ile cinsel performansınızı arttırarak amacınıza ulaşabilirsiniz. Ancak hemen etki etmeyebilir, en az 1 ay aralıksız devam edilmelidir. Performans düşüklüğü her erkeğin korkusu olsa da kakule sizi rahatlatmaya yardımcı olabilir. İçerisinde ki afrodizyak maddeler hem sizin performansınızı hem de eşinizin isteğini yavaş yavaş yerine getirecektir” diye konuştu.