İlk olarak tatlandırılmış su ile başlayalım;

Su spor yapanlar ve kilo vermek isteyenler için çok önemlidir. İncelmeye çalışıyorsanız yeterince su içmeye özen göstermelisiniz. Yeteri ölçüde su tüketirseniz vücudunuzdaki zehirli maddeler temizlenir, denge sağlanır ve tokluk hissiniz artar. Su içmekten artık sıkıldıysanız limon gibi meyvelerle tatlandırılmış suları tüketebilirsiz.

Naneli buzlu çay

Buzlu nane çayı tercihleriniz arasında olmalı. Nane midenin daha iyi çalışmasını sağlamakla birlikte , metabolizmayı hızlandırmaktadır. Midenin yağlı gıdaları hızlıca sindirmesine de yardımcı olur. Bu sayede şişkinliğe karşı da etkilidir.

Yeşil çay

Çay türünde tavsiye edilecek olan diğer bir içecek Yeşil Çay, kanser ve kalp rahatsızlığı riskini azaltmasının yanı sıra zayıflatıcı özelliğede sahiptir. Spordan önce tüketildiğinde yağ yakımını hızlandırdığı söylenmektedir.

Buzlu Karpuz Püresi

Şekersiz hazırladığınız sürece meyve püreleri ve suları zararsızdır. Karpuz, sadece vücudu serinletmek ve sıvı takviyesi sağlamakla kalmaz aynı zamanda içerdiği besin değerleriyle sağlığınıza güçlendirir.

Ananas Frappe

Şişkinliğe iyi gelen ve oldukça faydalı olan bu içeceğimiz, ananas ve keten tohumunu blender yardımıyla karıştırarak elde edilmektedir. Ananasın içerisinde bulunan bir enzim ise proteinin yıkılmasını kolaylaştırken, hazımsızlığa da iyi gelmektedir.

Bitter çikolatalı süt

Bitter çikolatanın faydaları sık sık karşınıza çıkmıştır. Bu içeceği atıştırmalık değil kahvaltı gibi bir öğün yerine tüketebilirsiniz. 400 kalori civarında olduğundan uzun süre sizi tok tutacaktır.