Bazen genetik etkenler kimi de sıhhat sorunları yahut kazalara bağlı şekilde burun yapısı değişiyor. Özellikle geniş kanatlı burunlar, sivri ve uzun burunlar yada kemik çıkıntısı olan burunlar aşırı güzel yüzlerde müthiş değişik görünümler yaratıyor. Gerçekte ameliyat sonrası hiç bir ağrı ve acı hissetmeyeceğiniz ve burun estetiği konusunda kendinizi emin ellere bırakacağınız tıp merkezlerinde uygun fiyat seçenekleri ile burun estetiği ameliyatı olup dilediğiniz buruna kavuşabilirsiniz.

Burun ameliyatı oluşturan oldukça çok yer bulabilirsiniz fakat ameliyattan birkaç sonra çeşidi kayan burunlar sizin için ikinci bir ameliyat gözüktüğü anlamın gelecektir. Tek bir ameliyatla estetik hakkında uzman ve profesyonel estetik cerrahi doktorlarınıza kendinizi emanet etmeniz tek seferde istediğiniz görünüme ulaşmanızı sağlayacaktır. Burun estetiği hem kadınlar hem de erkekler için yüzün estetik görünümünü etkileyen önemli bir ameliyattır. Ameliyat gerçekten bu anlamda başarılı merkezlerde yapıldığında hiç birsorunla karşılaşmazsınız.

Ama sizden hem dünyanın parasını alan hem de burnunuzu yapacağı yere daha çok fazla çok bozan yerlerde ameliyat yaptırmanız gerçekten hem psikolojik hem de fizyolojik sorunlar yaratacaktır. Ameliyat sonrası 3 gün arasında normal hayatınıza başlayacağınız bir ameliyatla dilediğiniz estetik yüze kavuşabilirsiniz. Burun ameliyatlarında yurdumuzda adını duyurmuş tıp merkezleri bulunmaktadır. Siz de dilediğiniz güzelliğe uygun fiyat ve başarılı bir operasyonla sahip olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey sitemizden bizimle iletişime geçmek.