Bölgesel yağlanmalara meydan okuyan “pasif sound terapisi”, metabolizmayı yüzde 70 hızlandırarak 60 saat spor yapmış gibi efor harcamanızı ve vücudunuzda biriken yerleşmiş yağların bloke edilmesini sağlıyor.

Günümüzde gelişen teknolojiyle birlikte, güzellik ve sağlık alanında da yeni birçok yöntem uygulanıyor. Bölgesel incelmede en etkili yöntemlerden biri olan pasif sound terapisi bunların başında geliyor. Pasif sound Terapisi; diyetle verilemeyen kiloları, bölgesel sarkmaları ve özellikle karın yağlanmalarını 40 dakikada yok ediyor.

Yöntemin cerrahi müdahaleye gerek kalmadan enjeksiyonsuz yağ hücrelerini tek seansta yok ettiğini belirten Estetik Uzmanı ve Güzellik Koçu Meltem Şarkışlalı, “Pasif sound terapisi, vücut metabolizmasını şaşırtıp vücuttaki yağ hücrelerini parçalıyor ve tek seans uygulanan bu uygulama sayesinde vücuttaki tüm yağlarınızdan kurtulmak mümkün hale geliyor. Bu yöntemle 60 dakika spor yapmış gibi efor sarf etmeniz sağlanarak hızla kalori harcamanız ve yerleşmiş bu inatçı kilolarınızdan kurtulmanız mümkün oluyor” açıklamasında bulundu.

YAĞLARINIZDAN OTURDUĞUNUZ YERDEN KURTULUN

Yanlış beslenme, hareketsizlik, genetik faktörler gibi etmenlerin bölgesel yağ birikmesine neden olabildiğini söyleyen Estetik Uzmanı ve Güzellik Koçu Meltem Şarkışlalı, yerleşmiş yağları eriten pasif sound terapisi yöntemi ile ilgili olarak şunları belirtti: “Pasif sound terapisi, özellikle göbek bölgesinde oluşan yağ birikimini önler. Kasları kasılma-gevşeme hareketleri ile sıkılaştırır. Maksimum 40 dakika süren uygulamada, bölgeye bağlanan pedler sayesinde kaslar 60 saat spor yapmış gibi efor sarf ederek göbek yağları simit ve yan simit yağ hücreleri tek seansta yok eder” dedi.

KİLO SORUNU OLAN BEL FITIĞI HASTALARI DA FAYDALANABİLECEK

Meltem Şarkışlalı, bölgesel incelmenin yanı sıra, kilo sorunu ve bel fıtığı sorunu yaşayan hastaların da hiç yorulmadan ve bel bölgesini zorlamadan yağ hücrelerinden kurtulabileceklerini söyledi. İspanya’dan Prof. Dr. Marcos ve ekibinin tüm dünyaya yaydığı bu yöntem sayesinde, yağ hücrelerinin kaslarla yer değiştirdiğini belirterek, şöyle devam etti: “Herhangi bir cerrahi müdahale gerektirmeyen bu yöntem, ağrısız ve yan etkisiz olduğu için şeker, troid hastalarında da rahatlıkla uygulanabiliyor. Buna ek olarak, doğru vücut yapısına uygun kas hareketleri ile yapılırsa etkisi çok daha fazla oluyor” dedi.