Cinsel ilişkiden zevk alabilmek hiç şüphesiz ki her iki cinsinde en temel hakkıdır. Ancak birçok kadın seks ile ilgili konuşmak, bilgi edinmek ve yaşamaktan çekinmektedirler. Oysa seks oldukça insani bir içgüdüdür.

Bu sebeple sizler ile kadınlar için özel sevişme taktiklerini ve bütün kadınların bilmesi gereken seks gerçeklerini paylaşıyoruz. Yazımız ile yaşamınıza mutluluğu depolamanın ve bayansal olarak özgürlüğün yollarını öğreneceksiniz.

Orgazm olduğunuz pozisyonu bilin

Tüm kadınların rahat hissettikleri ve büyük keyif aldıkları seks pozisyonu mutlaka vardır. Bu sebeple sizler de orgazma sizi daha kolay götürebilen bu pozisyonu bulmalısınız. Bunun için de farklı şeyler denemeniz önemlidir. Şimdiye dek yapamadıklarınızı deneyerek kendinizi en mutlu hissettiğiniz o pozisyonu belirleyin.

O Anın Keyfini Yaşayın

Yaşınız ilerlediyse daha genç yaşlarda rahatlık ile yapabildiğiniz hareketleri artık yapamayabilirsiniz. Kilo almış, doğum yapmış ya da kilo vermiş olabilirsiniz. Unutmayın zaman birçok şeyi değiştirmektedir. Bu sebeple eskiye takılarak kalmamanız gerekir. Daha önce zevk aldığınız bazı şeyler şimdilerde size zevk vermiyor olabilir. Bu nedenle değişimden korkmamalısınız. Değiştirin ve yeni durumunuza daha uygun olan ve zevk aldığınız durumu keşfedin.

Genele Odaklanın

Televizyonda yayımlanan reklamlarda kadınlar genel olarak kusursuz olmaya zorlansalar da siz buna kulaklarınızı tıkayın. Çünkü gerçekte kusursuz olmak diye bir şey söz konusu değildir. Beden yalnızca kifayettir ve asla ruhu yansıtmamaktadır. Bu sebeple cinsel ilişki esnasında bedeninizin kusurlarına kafanızı takarak, seksten alacağınız keyfi kaçırmayın. Göğüsleriniz, kalçalarınız ve göbeğiniz kafanızı her nerenize takıyorsanız bilmelisiniz ki partneriniz seksin keyfini yaşıyor ve aslında bu duyguyu yakalayamayan tek kişi sizsiniz.

Yeni mekânlar keşfedin

Cinsel ilişkiye girdiğiniz yerleri değiştirin. Unutmayın sürekli olarak rahat ve temiz bir çarşafı olan yatakta seks yapmanız zorunluluk değildir. Bu sebeple sizler seks yapmak için değişik yerler bulabilir ve yaşantınızdaki partnerinizi yoldan çıkararak masa üstünde, mutfakta yerde ve her nerede istiyorsanız cinsel ilişkiye girebilir bu sayede sekse heyecan ve farklılık katabilirsiniz.

Son olarak partneriniz ile konuşmaktan ona soru sormaktan kaçınmayın. Böylece onun beklentilerini daha net öğrenir ve sizde kendi düşünce ve duygularınızı daha net ifade edersiniz.