KKTC'de kış saati uygulamasına geçilmesiyle birlikte Türkiye ile oluşan 1 saatlik saat farkının ardından ülkemizde yoğun olarak takip edilen Spor Toto Süper Lig maçlarının kaçırılmaması adına önemli bir değişiklik de meydana geldi. Türkiye'de bugün oynanacak maçları kaçırmak istemeyenler bu ayrıntılara da dikkat etmeli.

GALATASARAY SAAT 17:00'DE OYNAYACAK

Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta mücadelesi kapsamında Malatyaspor, Yeni Malatya Stadyumu'nda Galatasaray'ı konuk edecek. 28 Ekim Pazar günü KKTC yerel saatiyle 17.00'de oynanacak karşılaşmayı Halis Özkahya yönetirken, yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Hakan Yemişken üstlenecek. Mücadele Bein Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek.

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR MAÇ SAATİNE DİKKAT!

Fenerbahçe, Ankaragücü ile Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında İstanbul'da karşılaşacak. 28 Ekim Pazar günü KKTC yerel saatiyle 19.30'da Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak maçı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılığını Mustafa Emre Eyisoy ve Esat Sancaktar yapacak. Fenerbahçe-Ankaragücü maçı beIN Sports 1'den canlı izlenebilecek.