İlk öncelikle sizleri uyarmamız gereken bir konu var. Bu diyet sadece meyveye dayalı değildir çünkü sadece tek bir meyveyle diyet yapmaya kalkışırsanız şekeriniz yükselip vücudunuza kendi ellerinizle zarar verebilirsiniz. Bu yüzden yanında ek gıdalarda almalısınız.

Unutmayalım ki yaptığınız diyet birçok besinden oluşmalıdır. Tek bir yiyecekle diyet yapmak hem vücudumuza zarar vermekle kalmayıp yeni hastalıklara da davetiye çıkarmaktadır.

Uyarılarımızı yaptıktan sonra meyve diyetini sizlere anlatmak istiyorum. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte kilo sorunları da açığa çıkmıştır. Siz de meyve diyeti ile vücudunuza detoks etkisi yapacak besinler tüketebilirsiniz. Bu dönemde yağlı yiyeceklerden kaçınmalı ve yaz meyveleri tüketmeye özen göstermelisiniz. Mesela sabah kahvaltınızı düzenli bir şekilde yapıp, öğlen yemeğinden sonra meyve tüketebilirsiniz.

Özellikle karpuz, kavun gibi sulu meyveli tüketirseniz vücudunuz için daha faydalı olacaktır. Sadece kavun ve karpuz değil yeşil erikte kilo vermeye yardımcı bir meyvedir. Siz de bu meyveleri düzenli bir şekilde tüketirseniz sağlıklı bir şekilde az da olsa kalori yakabilirsiniz.