Bazen karşınızdakiyle elektrik kesintisi yaşadığınızın farkına varırsınız. Sessizlikler uzar, telefona gömülmeler başlar. Sanki dile getirilmeyen bir şeyler vardır. Sorduğunuzda da karşınızdaki bir sorun olmadığını söyler. Ancak sevgiliniz aşağıdaki işaretleri veriyorsa anlayın ki ilişkide çok da mutlu değildir.

Obsesif şekilde alışveriş yapıyor

Gereğinden fazla alışveriş yapmak aslında bir şeyleri düşünmek istemediğimiz ya da eksik bir şeyi tamamlamak istediğimiz anlamına gelebilir. Yale Üniversitesi'nde yapılan bir araştırmada mallarına değer veren insanların ilişkilerinin vermeyenlerine oranla daha zayıf olduğun ortaya çıkardı. Bu nedenle eğer sevgiliniz durmadan yeni bir şeyler alıyor ve bu konuda sizi korkutuyorsa anlayın ki kafasında çözemediği bazı problemler yaşıyor.

Can sıkıcı sessizlikler

Birlikte sessizce yemek yediğiniz ilk gün ne kadar güzel karşılıklı susabiliyoruz diye düşünebilirsiniz. Ancak bu sessizlik gereğinden fazla sürdüyse ve birlikte derin bir sessizliğe gömülmüş gibi hissediyorsanız ya birbirinize söyleyecek fazla bir sözünüz kalmamış ya da ilişkiniz çatırdamak üzere olabilir.

Sizi dinlemiyor ve pek de ilgilenmiyor

Her çiftin arasında tartışmalar yaşanabilir. Bu aslında çoğu zaman ilişkiye kan getiren aksiyonlardır. Ancak tartışmalarınızda sevgiliniz artık sizi dinlemiyor ve otomatiğe bağlamış bir şekilde bu konuyu kestirip atmak istiyorsa orada durun! İyi bir sevgili sizi dinler

İş yerindeki arkadaşıyla fazla mı samimi?

İşten geldiğinde size yeni iş arkadaşından bahsetmeye başladı. Onun adına yeni bir arkadaş edindiği için mutlu oldunuz ve tabii ki herhangi bir kıskançlık alameti göstermediniz. Ancak arkadaşının ölen teyzesinden geçen hafta yaşadığı o kötü geceye kadar hakkında çok şey bildiğini fark etmeye başladınız. Bunu kendinize bir “Konuşmamız gerek” notu olarak bırakmayı ihmal etmeyin. İşler karışabilir.

Diş fırçalama seansını uyku takip ediyor

Eskiden diş fırçalama seansının ardından bir sürpriz gelebileceği konusunda heyecanınız vardı. Ancak son günlerde o diş fırçalanır fırçalanmaz kendinizi yatakta uyurken buluyorsunuz. Adeta dizi izledikten sonra uyuyan ev arkadaşlarına dönüştünüz. Bu aranızdaki çekimin zayıfladığının göstergesi olabilir. Dikkat!