Evliliğinizin ilerleyen aşamalarında bebek sahibi olmak istersiniz. Kimi çiftler uzun yıllar doğal yollarla bebek sahibi olamayabiliyorlar. Belli bir sürenin geçmesinden sonra doğal yollarla bebek sahibi olamıyorsanız bir doktora başvurmanızda fayda var. Kısırlık her insanda belli nedenlere bağlı olarak ortaya çıkabilecek bir hastalıktır.

Cinsiyet fark etmeksizin her insanda görülebilen kısırlık genetik yapıya, diğer hastalıkların tedavisinde kullanılan antibiyotiklere, zararlı alışkanlıklara ve sık yapılan yanlışlara bağlı olarak gelişebilir. Kısırlık tedavisi mümkün olan bir hastalıktır kısırlığa rağmen uygun koşullarda, alanında iyi doktorlarla, profesyonelce uygulanan tedavi sonucunda bebek sahibi olunabilir. Bazı koşullarda kısırlığın nedeni tespit edilemez ama bu bir sorun değildir. Bebek sahibi olmak için yaşınızı dert etmeyin alanında en iyi hastaneler arasında yer alan Cyprus IVF sizlere en iyi hizmet sunar.

Tüp Bebek Tedavisi ile Hamilelikte Yaş Problem Olmaktan Çıktı

Kıbrıs’ta bulunan tüp bebek merkezleri sayesinde kısırlık artık bir dert değil. Kaç yaşında olursanız olun her zaman bir bebek sahibi olma şansınız var. Sağlıklı bir rahme sahip olmanız yeterlidir.  Menopozda dahi olsanız Kıbrıs’ta bulunan tüp bebek merkezleri sayesinde tüp bebek tedavisi görerek bebek sahibi olabilirsiniz. Menopoz gebe kalmaya engel değildir yumurta donasyonu tedavisi ile gebe kalabilirsiniz. Tedavi süreci başlamadan önce hastadan alınan kan grubu ve tüm fiziksel özellikleri alınarak hastaya en uygun donor seçilir. Yumurta donasyonu tedavisi için belli başlı özelliklere sahip olan donorler seçilir. Bu özelliklerden birkaçı sigara, alkol gibi kötü alışkanlıkları olmaması, tüm enfeksiyonlara karşı tamamen sağlıklı olması, yaşının genç olması, doğurganlığının olmasıdır.  

Tüp Bebek Tedavisinde Başarısızlık

Uygulanan tüp bebek tedavisinde başarısızlık en karşılaşılmak istenmeyen durumdur. Uygulanan başarısız tedavinin ardından bir zarar oluşturmamasının yanı sıra başarısızlığı getiren sebepler pek çok neden bağlı olarak ortaya çıkabilir. Bu durumda başarısız olunmasının altında yatan asıl sebep bulunmalıdır.

  • Kimi durumlarda yumurta sayısının artması için kullanılan ilaçlar bu işlevi yerine getiremeyebilir. Buna bağlı olarak istenilen sayıda yumurta elde edilmeyebilir.

  • Tüp bebek tedavisi bu nedene bağlı olarak da başarısız sonuçlanabilir.

  • Döllenme olmasını sağlayacak sperm ve yumurtanın kaliteli olması gerekir aksi takdirde herhangi bir döllenme gözlemlenmeyebilir.

  • Oluşan embriyo rahme tutunamayabilir bu da yaşanan başarısızlıklardan biridir.

Kıbrıs’ta bulunan tüp bebek merkezleri tüm bu başarısızlık ihtimalinin oranını %1’e kadar indirmiştir bu sayede hem en uygun fiyatlarla tedavi olur hem de gebe kalabilirsiniz. Kıbrıs’ta tüp bebek tedavisi olmak isterseniz detaylı bilgiyi bu: adresten alabilirsiniz.

Tüp Bebek Tedavisinde Kaliteli Hizmet  

Alanının en kaliteli tüp bebek merkezleri arasında yer alan Cyprus IVF uzman hekimleri ile sağlıklı geçen tedavi süreci ve sağlıklı bebeğinizin olması için ihtiyacınız olan her imkanı sizlere sunmaktadır. Kıbrıs’ta tüp bebek tedavisi için dünyanın birçok ülkesi tarafından övgüyle bahsedilip en çok tercih edilen yerler arasındadır. Kıbrıs’taki en uygun tüp bebek fiyatları bulunmasının yanı sıra en geniş tedavi imkanlarını sunmaktadır. Avrupa’nın bazı ülkelerinde yasak olan tüp bebek tedavileri Kıbrıs tüp bebek tedavilerinde yasak değildir. Bebek sahibi olmak isteyen çiftlere alanını uzman doktorları, hijyen açısından, tedavi ve ihtiyaç duyacağınız her bir hizmet sunulmaktadır. Başarılı ve sonu mutlu biten bir  Kıbrıs tüp bebek tedavisi süreci geçirmek için ile iletişime geçmelisiniz.

Tüp Bebek Tedaviniz Sırasında Tatil Fırsatı Kıbrıs’ta!

Kıbrıs’taki tüp bebek merkezlerini diğer tüp bebek tedavisi merkezlerinden ayıran en önemli özelliği ise size tatil fırsatı sunuyor olması. Kıbrıs, doğası ve coğrafyası ile tatilcilerin en uğrak noktalarından birisi. Cyprus IVF antlaşmalı olduğu oteller sayesinde tüp bebek tedavisi olmak için merkezine başvuran çiftlere eşsiz bir tatil fırsatı tanıyor. Tatil sayesinde çiftler tüp bebek tedavisi için psikolojilerini güçlü tutuyor ve tedavinin başarı şansı artıyor.