Yeni nesil Türk komedi filmleri arasında en dikkat çeken yapım ile karşımıza çıkan Kocan Kadar konuş, geçen yıl o kadar beğenildi ki, oyuncu kadrosu ve yönetmen, izleyicilerin beğenisine karşılık monotonluktan uzak bir romantik komedi çekmeye karar verdi. Şebnem Burcuoğlu’nun ilk kitabından uyarlanan ilk filmin devamında da şebnem Burcuoğlu’nun ikinci kitabı olan Kocan Kadar Konuş; Diriliş kitabından uyarlama yapıldı. İlk filmi izlemeyenler için bir özet geçecek olursak, ilk filmde filmin Baş karakterleri olan Efsun’un yaşı ilerlemiş olmasına rağmen erkekler, evlilik gibi konularda pek çok Türk kızından farklı düşünce yapısına sahip olması anlatılıyordu. Bu konularda bir şey bilmeyen ve yıllarca aşktan uzak yaşayan efsunun, ailesinin kadınlarının müdahalesi ile ustaca eğitilmesi ve sonrasında da lise aşkı Sinan’la karşılaşması, başarılı diyaloglar ile yansıtılmıştı. Kocan kadar konuş 2 izle filminde de henüz tanışmış çiftin evlilik telaşına şahit oluyoruz.

kocan-kadar-konus-2-kapak-resmi.jpg

Kocan Kadar Konuş Filminin Konusu

Kocan kadar Konuş 2 filminin konusunda Efsun ve Sinan evleniyor. Ancak Türk aile yapısının bir vazgeçilmesi olarak, çiftlerden çok ailelerin sürtüşmeleri, düğün için yaptıkları abartılı hazırlıklar filmde konu alınıyor. Sinan’ın babaannesi rolünde oyunculuk sergileyen Hümeyra’nın kendine has sert tavırlarının başarı kattığı filmde, babaanne bir otorite merkezi olarak hem Sinan hem de efsun için oldukça zorlayıcı bir düğün merasiminin temellerini atıyor. Bir yandan boş durmayan kız tarafında da Nevra Serezli, yılların oyunculuğunun getirmiş olduğu anaçlığı ile hem Efsunun babaanneye karşı nasıl sağlam durabileceğini öğretiyor hem de düğün merasiminin hazırlanmasında Efsunun hayalindeki kır düğününü tatlı bir kabusa çeviren rolleri üstleniyor. Sahnelerde, klasik gelin kaynana, damat- kaynana diyalogları sıkça yaşanıyor olsa da oyuncuların yeteneklerinin getirmiş olduğu başarıyı göz ardı etmek doğru olmayacaktır. Murat yıldırım ve Ezgi mollanın devam filminde de başrolleri paylaştığı sinema filmi 29 Kasım 2015 tarihinde gösterime girdi.

Kocan Kadar Konuş; Diriliş Filminin İzleyici Eleştirileri

Kocan Kadar Konuş; Diriliş filminin basın eleştirileri genel anlamda olumlu yönde olsa da, izleyici eleştirilerine bakılırsa filmin kalitesi bir öncekine göre hayli düşük, özellikle espri ve diyalogların serinin ilk filmine göre biraz daha düşük kalitede olması izleyicileri üzmüş durumda. Bu durumu elbette ilk filmin çok iyi olmasının yol açtığını söyleyebilmek de mümkün. İlk filmden sonra beklentiyi yüksek tutan komedi severler, ikinci film ile birlikte hayal kırıklığına uğramış gözüküyor. Ancak genel anlamda filmin samimi çizgisinden ayrılmadığını, ilk filmdeki samimiyetin halen devam ettiğini sadece diyalogların daha bilindik ve tanıdık bir çizgiye kaydığını söyleyebilmek mümkün. Bu yüzden de Kocan Kadar Konuş devam filmi de yine yeni nesil tük komedisinde birinciliği elinde tutuyor. Filmin romantik komedi dalında pek çok kaliteli yabancı film ile eşdeğer olduğu açıkça görülüyor.

Bir diğer 2016 komedi filmi olan Magi filmi hakkında sizlere bilgi verelim; Magi izle filmi sizi gerilimin doruklarına çıkaracak inanılmaz bir yapım. 29 Nisan tarihinde gösterime girecek olan filmin yönetmeni ise Hasan Karacadağ. Bu yapımda farklı bir sistem kuran Karacadağ, yurtdışından da gelen oyuncular ile filme farklı bir keyif ve kalite katmış diyebiliriz. Magi izle filminde ürkeceğiniz kesin. Hepimizin heyecan ile beklediği bu filmi sizler de bekliyorsanız, vizyon tarihinde hemen sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Başrollerinde Michael Madson, Kenan Ece, Stephen Baldwin, Brianne Davis ve Dragan Micanoviz'in yer aldığı yerli yapım, farklı bir tat ve gerilim ile sizler ile buluşmaya hazır bile. Kodluklarınızda terler dökmeye hazır mısınız?

magi-filmi.jpg

Gerilim filmi izlemeyi sevenlerin kesinle beğenerek izleyeceklerine emin olduğumu Magi full izle filmi, sizlerin de çok hoşunuza gidecektir. En özel sonuçları elde edeceğiniz bu film kalite açısından da diğer korku filmlerinden birkaç basamak önde. Farklı konusu, özel oyuncuları ve başarılı yönetmenliği ile sizler de Magi izle filmini gösterim tarihinden itibaren filmexpresi.com adresinden izleyebilirsiniz. Eşsiz ve özel yapımlara imza atan Karacadağ için bu film gerçek bir dönün noktası oldu diyebiliriz. Bu bakımdan sizler içinde yerli korku filmlerine bakış açınızın değişeceği kesinlikle söylenebilir. Filmin konusu, çekimleri ve oyunculukları bakımında gerçekten özel olduğunu söyleyebiliriz.

İstanbul'da özel bir okulda İngilizce öğretmenliği yapmakta olan Olivia'nın kız kardeşi Marla, bir gün telaş içinde kardeşini arar. Acilen yanına gelmesi gerektiğini söyler. Bunun üzerine aynı zamanda gazeteci olan Olivia Türkiye'ye gelir. Ancak geldiği gün çok acı bir haber ile sarsılır. Aynı gün kardeşi Marla gizemli bir şekilde ölmüştür. Bu olayın arkasında başka bir şeyin olduğunu düşünen Olivia Magi korku filmi içinde yer alan baş karakter olarak karşımıza çıkar. Zaman ilerledikçe artık olaylar dünya üstü varlıkların kontrolüne kalmaya başlar. Olaylar içinde farklı gerilimlerin olduğu Magi 2016 filmi sizleri de içine alacak, uzun süre etkisinden kurtulamayacağınız sahnelere davet edecek. Bu farklı ve özel yapımın Türk sineması açısından bir dönüm notası olacağını düşünenlerden iseniz, sizler de bu harika filmi sitemizde izleyebilir, en özel gerilimi iliklerinize kadar hissedebilirsiniz.