Birbirinden güzel etkinliklerle her gecesinin dolu dolu geçtiği ve adını uluslararası alanda da yaymayı başaran 8. Yeniboğaziçi Pulya Festivali, altıncı gecesinide Ülkemizin başarılı tiyatro oyuncusu Zalihe susuzlu ve yetenekli oyuncu ekibini ağırladı.

“Ah Anam Gargalar Rengarenk” isimli oyunu ile 8. Yeniboğaziçi Pulya Festivali’nde izleyicileri le buluşan Zalihe susuzlu ve oyuncu ekibi büyük bir ilgi ile karşılandı.  Yoğun bir kalabalığın dikkatle izlediği tiyatro oyunu izleyicileri kahkahalara boğdu.

Yazarlığını ve yönetmenliğini Zalihe Susuzlu’nun yaptığı “Ah anam gargalar rengarenk” oyunu 10 kişilik başarılı bir ekiple sahnelendi. Oyunun sonunda Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Katip Demir, Zalihe Susuzluya teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti.

Ardından Öldüren Şampanya isimli müzik grubu sahnede yerini aldı. Oldukçe geniş bir repertuarla performans sergileyen Öldüren Şampanya geçmişten günümüze ingilizce ve türkçe şarkılar seslendirdi.

Grubun seslendirdiği hareketli şarkılarla eğlenen gençler şarkılara dans ederek eşlik ettiler.

Gecenin sonunda Yeniboğaziçi Festival Komite Başkanı Atalat Talaykurt Grup Öldüren Şampanya’ya çiçek ve Plaket takdim etti.

dsc_0531.jpg

dsc_0587.jpg

dsc_0705.jpg