Doğu Akdeniz Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DAÜ-SEM)  Ada Işığı Çocuk Korosu, Niğde Bilsem Çocuk Korosu’nun davetlisi olarak gideceği Niğde’de konser verecek.

DAÜ Halkla İlişkiler ve Basın Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 24 Nisan’da adadan ayrılacak olan koro, 25 Nisan’da Niğde’de Bilsem Çocuk Korosu ile ortak bir konser verecek. Konserde Kıbrıslı Besteci Oskay Hoca ve Cemal Özgürsel’in besteleri yanında, birbirinden güzel çocuk şarkılarını seslendirecek. DAÜ-SEM Ada Işığı Çocuk Korosu’nu Şef Erkan Dağlı, Niğde Bilsem Çocuk Korosu’nu Koro ve Orkestra Şefi Serdar Köşk yönetecek.

Koro, Niğde’de Niğde Üniversitesi Rektörlüğü’ne, Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Güzel Sanatlar Lisesi Müdürlüğü’ne ve Niğde Akşemseddin Bilsem Müdürlüğü’ne ziyaretlerde bulunacak. Geniş bir heyet ile Niğde’ye gidecek olan DAÜ-SEM Ada Işığı Çocuk Korosu’na veliler ve DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi Yönetim Kurulu üyesi Yrd. Doç. Dr. Metin Ersoy da eşlik edecek.

DAÜ-SEM Ada Işığı Çocuk Korosu konser sonrasında Ürgüp, Göreme ve Peribacaları bölgelerine kültürel bir de gezi düzenleyecek.