Türkiye’nin ünlü sinema ve dizi oyuncularından olan Ayhan Eroğlu yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Adanalı dizisinde Matador İsmail'i canlandırarak büyük beğeni toplayan Ayhan Eroğlu senaryolarını yazdığı filmleri yönetmeye devam ediyor.

Eylül ayında yeni filminin çekimlerine başlayan ve filmin yönetmenliğini üstlenen Ayhan Eroğlu alışılmışın dışında bir filmle beyaz perdeye çıkmaya hazırlanıyor. “Geçti Bor’un Pazarı” ismini taşıyan ve senaryosu Ömer Eriştirenoğlu ile İsmail Semih Habiboğulları’na ait olan filmin ekibi; Erdem Yener, Ferdi Sancar, Zeynep Eronat, Sevtap Özaltun, Ahmet Mümtaz Taylan, Erkan Can, Melih Çardak ve Ali Sağ gibi birbirinden başarılı oyunculardan oluşuyor.

Filmin başrolünde bir eşeğin oynaması ile büyük ilgi toplayacak olan ve filme konu olan “Geçti Bor’un Pazarı” deyiminin hikayesinden yola çıkılan filmin çekimleri Adana, Ankara ve Mersin’de yapılıyor.

Filmin amacı, iyi bir film yapmanın yanında tüm izleyicileri güldürürken düşündürmek, bununla birlikte insanlarının yaşadığı olumsuzluk ve mutsuzluklardan sonra bile yenilenebileceğini vurgularken keşfedilmeyi bekleyen pek çok gücün varlığından haberdar olmak ve bu güçlerin birleşmesinin dünyaya faydalı olacağını haberdar etmek.