Albüm, Bahar Gökhan’ın daha önce çıkardığı dört albümün satışında sergilediği duyarlılığa sahip. Gökhan’ın 5’inci albümü olma özelliği taşıyan “Aşka Vesile”den elde edilecek gelir, kanser hastalarının tedavisinde kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığı’na bağışlanacak.

Sanatçı Vesile Erdoğan'ın beste ve sözlerinden oluşan ve 10 seçkin şarkının yer aldığı “Aşka Vesile”yi dinleyicilerin beğenisine sunmaktan ve kanser hastalarının tedavisine bir nebze de olsa katkı koymaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Bahar Gökhan, TAK muhabirine albümün detayları hakkında bilgi verirken şunları söyledi:

“Kayıtları Kıbrıs’ta gerçekleşen ve eş zamanlı olarak hem KKTC hem de Türkiye’de piyasaya çıkan albümün tüm geliri kanser hastalarının tedavisinde kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığı'na bağışlanacak.

İstanbul’da bulunan Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi’nin katkılarıyla hazırlanan albüm yaklaşık 6 aylık bir çalışmanın ürünü.

Albümde, İstanbul Başkonsolosluğu eski Sağlık Ataşesi Vesile Erdoğan'ın dedesinin, babasının ve eşinin de güfteleri yer alıyor.

Albümün tanıtımı önce 22 Eylül Pazartesi akşamı başkent Lefkoşa’da, ardından da İstanbul’da yapılacak.”

Sanatçı Bahar Gökhan, Vesile Erdoğan ile birlikte önümüzdeki aylarda yeni bir albümün çalışmalarına hız kazandıracaklarını da vurguladı.

Türk Müziği Sanatçısı Bahar Gökhan, “Aşka Vesile” adlı son albümü dahil olmak üzere bugüne kadar çıkardığı toplam 5 albümün gelirini kanser hastalarının tedavisinde kullanılmak üzere bağışlamıştı.