2015 yılının sonlarına doğru Ali Baba ve 7 Cüceler filmi ile sinema salonlarındaki yerini alan ünlü komedyen Cem Yılmaz, 2016 yılının ilk sinema filmi olan 'İftarlık Gazoz' filmiyle yine izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yüksel Aksu'nun yönetmeni olduğu İftarlık Gazoz filmi ne zaman yayınlanacak?, İftarlık Gazoz'un oyuncuları arasında kimler var? 70'li yılların Türkiye'sinde barış ve huzur dolu Ege kasabalarından birinde ailesiyle birlikte yaşayan Adem ile Gazozcu Cibar Kemal Usta'nın arasındaki arkadaşlığı konu alan İftarlık Gazoz filminde, Anadolu insanının yaşadığı sevinçler, üzüntüler ve o günlerde yaşanan zorluklar konu ediliyor. Kadim bir Anadolu hikayesinin anlatıldığı filmde kullanılan Ege Şivesi ise filmi izleyenlere oldukça keyifli dakikalar yaşatacak.

Cem Yılmaz muhtemelen bilinçli bir tercih olarak yer aldığı son projelerin neredeyse tamamında Kemal adının filmde geçmesini sağlıyor. "Pek Yakında" filminde de Cem Yılmaz'ın canlandırdığı karakter rol icabı sahte olarak "Kemal" adını kullanmıştı. İftarlık Gazoz'un fragmanında da Kemal adı hemen göze çarpıyor...

İFTARLIK GAZOZ OYUNCULARI

Başrollerinde Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar'ın rol aldığı filmin diğer oyuncuları arasında; Ümmü Pütgül, Okan Avcı, Yılmaz Bayraktar ve Macit Koper yer alıyor.

''Her şey bir niyetle başlar'' temasının işlendiği İftarlık Gazoz filmi 29 Ocak 2016 tarihinde vizyonda olacak. İftarlık Gazoz fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

İFTARLIK GAZOZ FRAGMANI

Yüksel Aksu'nun yönettiği Cem Yılmaz ve Berat Efe Parlar'ın başrolünde oynadığı İftarlık Gazoz fragmanı karşınızda!