Gazimağusa Belediyesi’nin bu yıl 19.’sunu düzenlediği Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali’nde yarın akşam Fado’nun prensesi olarak bilinen Cristina Branco sahne alacak.

Konser Salamis Antik Tiyatro’da saat 21.30’da başlayacak.

Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ana sponsorlar Başbakan Yardımcılığı Ekonomi, Turizm, Kültür, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Telsim’in katkılarıyla gerçekleşen 19. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat ve Turizm Festivali, şairlerin sesi Cristina Branco’yu ağırlıyor.

18 yıllık müzikal yolculuğunu ve 13 albümünün bir özeti olarak sunduğu 3 yepyeni şarkı ile desteklenen 3 CD’lik beste of albümü İdealist’in 15 ülkeyi kapsayan 80 konserlik dünya turnesi kapsamında Gazimağusa’da konser verecek.

Etkinlik biletleri, Lefkoşa, Mağusa ve Girne Deniz Plazalardan ve Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nden alınabilir. Ayrıca tüm etkinlikleri kapsayan kombine biletler 120 TL fiyatla satılıyor. Festival hakkında Gazimağusa Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nin630 0 500 numaralı telefonu vehttp://www.magusa.org/festival isimli web sayfasından daha fazla bilgi edinilebilir.