6. sezon finalinde Bran’ın Tower of Joy’a yeniden yolculuk etmesi ile geçmişteki gizem çözülmüş,ölüm döşeğindeki Lyanna Stark, Rhaegar Targaryen’dan olan oğlunu (Jon Snow)kardeşi Ned’e teslim etmiş ve onu koruması için ona söz verdirmişti.

Bu teorinin gerçek çıkmasının ardından sosyal medya şu sıralar benzer bir iddia ile çalkalanıyor.

‘Game of Thrones’un en büyük sırrı’ olarak adlandırılan iddiaya göre, dizide Targaryen olduğunu bilmeyen tek kişi Jon Snow değil

Tyrion aslında bir Lanister değil Targeryen. Bu teoriye göre, Tyrion annesinin Mad King ile olan yasak aşkından dünyaya geldi.

Bu teorinin ana dayanağı Tyrion’un babası tarafından asla sevilmemesi ve Tyrion babasını öldürdüğünde can vermek üzere olan adamın son sözlerinin “Sen benim oğlum değildin” olması.

Geçtiğimiz bölümlerde tutsak edilen ejderhaları ziyaret eden Tyrion’un zarar görmemesi ise bu iddiayı güçlendirir nitelikte zira ejderhalar tıpkı Targeryen’lara gösterdikleri sadakati Tyrion’a da göstermişlerdi

Söz konusu bu teori sosyal medyada oldukça popüler olsa da yapımcı ve senarist ekip konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmaya yanaşmıyor.