Tiyatronun başyapıtları arasında yer alan “Vişne Bahçesi” oyunu ile perdelerini açan Gazimağusa Belediye Tiyatrosu, Dullar Oyunu’nun promiyer gösterimini 16 Ekim’de saat 20:00’da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda yapıyor. Danslı müzikli bölümlerlerin yer aldığı Dullar oyununun promiyerini yapacak belediye tiyatrosu, aynı zamanda, yıllara tanıklık etmiş bir bahçenin elden kayıp gidişini dramatik ve bir o kadar da trajikomik bir şekilde izleyenlere sunan Vişne Bahçesi’ni de sahnelemeye devam edecek.

Dullar Oyunu, 5 dul kadının birbirinden farklı komik ve trajik hikayelerini ve kendilerini T'ye alan almalarını,  hayata tutunma ve yeniden yaşam bulma telaşını konu ediyor. Fitzgerald Kusz’un yazdığı, İlke susuzlu’nun yönettiği oyunda, Tutku Kahveci, Zemzem İnce, Pınar Solak, Ceyda Altınbaş, Melek Ürüncüoğlu rol alırken teknik yönetmenliği Faize Devecioğlu yapıyor. Seslendirmeyi Tülin Susuzlu, koreografiyi yine İlke Susuzlu yapıyor.

Gazimağusa Belediye Tiyatrosu, Dullar Oyunu’nu 16-17-24 Ekim ve 4 Kasım tarihlerinde, Vişne Bahçesi Oyunu’nu ise 9, 10, 12, 19, 23 Ekim ve 9, 14 Kasım tarihlerinde saat 20:00’da Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda sahnelemeye devam edecek. Biletler, Gazimağusa Belediyesi'nden temin edilebileceği gibi 0548 816 6040 numaralı telefon aranarak rezervasyon da yaptırılabilecek.