Muazzam bir tanıtım kampanyasının ardından gösterime girdikten sonra 2 milyar dolar gibi son derece yüksek bir hasılat elde eden Star Wars: Güç Uyanıyor, beyaz perdeden sonra artık ekranlarda da izlenebilecek; en azından biraz korsanlık yapmayı göze alanlar için...

Film için resmi kaynaklardan yapılan duyuruya göre internet üzerinden 1 Nisan'dan indirilebileceği ve Blu-ray sürümünün ise 5 Nisan'da satışa çıkacağı duyurulmuştu. Fakat söz konusu disklerden biri bunu sızdırmaya niyetli birinin eline geçmiş olacak ki, film çoktan torrent'e düştü. TorrentFreak sitesinden yapılan açıklamaya göre filmin torrent dosyası ilk 12 saatte 250 bini aşkın kişi tarafından indirildi. Dosya hala The Pirate Bay ve Kickass Torrents gibi sitelerde en çok paylaşılan torrent olmaya devam ediyor.

Dijital haklar yönetimi üzerinden yapılan bazı girişimlere rağmen Disney'in söz konusu torrent'i internetten tamamen kaldırmak için yapabileceği fazla bir şey yok. Yine de bizzat Disney tarafından yapılan daha erken bir dijital sunum, bu durumun önüne biraz olsun geçebilirdi.