İskele Belediyesi 7. Kültür ve Sanat Günleri devam ediyor.

İskele’de kültür ve sanat var sloganıyla 4 Mart’ta başlayan Kültür ve Sanat Günleri’nin dördüncü etkinliğinde, Beyarmudu Belediyesi ile Güney Mesarya Halk Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu,  “Şaman” isimli tiyatro oyunu İskelelilerle buluştu.

İskele Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, İzel Seylani’nin yazıp yönettiği ‘Şaman’ isimli komedi oyunu dün akşam saat 20.00’de İskele Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

Şaman isimli tiyatro oyununu, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, İskele Belediyesi Meclis Üyeleri ve vatandaşlarla birlikte izledi.

EDİP: “İSKELE İLE GÖNÜL BAĞIMIZ VAR”

Her iki belediye başkanı oyunun sonunda sahneye çıkarak birer konuşma yaptılar. Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, 7. Kültür ve Sanat Günleri programında Şaman oyununu tercih ettikleri için İskele Belediye Başkanı’na teşekkür etti.

Edip “Gönülden bağlı olduğumuz İskele’mizde, bu oyunumuzun sahnelenmesinden ötürü mutluluk duyduk” dedi.

SADIKOĞLU: “‘ŞAMAN’I HERKES İZLEMELİ”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise konuşmasında, Şaman isimli tiyatro oyununu Kültür ve Sanat Günleri programına dahil etmekte yerinde bir karar aldıklarını söyledi. Sadıkoğlu, güzel ve keyifli bir gece geçirmelerine vesile olan oyuncuları da tek tek tebrik ederek,bu oyunu izlemeyenlerin çok şey kaçırdığını ifade ederek, bir an önce Şaman’ı izlemeleri tavsiyesinde bulundu.

Konuşmaların ardından İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Şaman’ın yazarı ve yönetmeni İzel Seylani’ye çiçek taktim etti.

1457864133.jpg

1457864120.jpg

1457864108.jpg

1457864097.jpg