Gün geçmiyor ki 'Game of Thrones'un (GOT) en sevilen karakterlerinden olan 'Jon Snow'un dizide ölüp ölmediğine dair yeni bir ipucu haberi gelmesin... GOT tutkunlarının büyük kısmı, son bölümdeGece Nöbetçileri tarafından bıçaklanan Jon Snow karakterinin aslında 'ölmediğine' ve altıncı sezonda bir şekilde sapasağlam olarak karşımızda dikileceğine yürekten inanıyor. Dizinin meraklılarını ve Jon Snow'dan vazgeçemeyenleri ümitlendirecek haberler de arka arkaya diziliyor. Son olarak Jon Snow'u canlandıran Kit Harington, 'yanlışlıkla' karakterinin Game of Thrones'a döneceğini açıkladı.

Sol.org.tr'nin The Daily Beast'e dayanarak yaptığı habere göre Jon Snow'u canlandıran oyuncu, kendisine geleceğine dair sorulan soruları yanıtlarken, 'Game of Thrones'a çok şey borçlu olduğunu ancak dizinin kendisini yorduğunu söyledi. Dizide daha ne kadar kalacağını bildiğini ve bunun kendisi için önemli olduğunu söyleyen Kit Harington, daha ne kadar kalacağının sorulması üzerine, "Bu konuda konuşamam" dedi, ancak "Game of Thrones bir süre daha hayatımın bir parçası olarak kalacak" diye devam etti ve dizi bittiğinde 30'larında olacağını söyledi. Oyununcu şu anda 28 yaşında. 

Bundan kısa süre önce de GOT fan sitesi ‘Watchers on the Wall’; dizideki Umbers, Boltons, Wilding’ler gibi kuzeyli orduların Kuzey İrlanda’da savaştığı bir savaş sahnesinin çekildiğine inanmak için nedenleri olduğunu öne sürmüştü. Site, Jon Snow’un da bu savaş sahnelerinde yer aldığını iddia etmişti. (Sol.org.tr)