“Karanlığın Gölgesi”  isimli dans tiyatrosunun gala gösterisi bu akşam yapılacak.

Başbakan Ömer Kalyoncu’nun eşi Özay Kalyoncu himayelerinde yapılacak olan gala gösterisi Yakın Doğu Üniversitesi AKM Büyük Salon’da yer alacak.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun önleme çalışmaları çerçevesinde Milli Eğitim Bakanlığı ve birçok kurum kuruluş ve sivil toplum örgütünün desteği ile yürüttüğü  “Karanlığın Gölgesi’nden Aydınlık Yarınlara” Projesi kapsamında hayata geçirilen tiyatro gösterisi, saat 20.00’de başlayacak.

“Karanlığın Gölgesi”  isimli dans tiyatrosu, “Dur Deme Zamanı” sloganı ile “Uyuşturucuya karşı büyük bir farkındalık yaratmak ve toplumsal duyarlılığı yükseltmek” amacıyla Tanju Hastunç Yönetimindeki Dancer Of Cyprus grubu tarafından hazırlandı.

Devlet ve hükümet yetkilileri, iş dünyasından temsilciler ile sivil toplum örgütlerinin davet edildiği gala gösterisi vatandaşların izlenimine de açık.

“Karanlığın Gölgesi”nin daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği halinde öğrencilere, sivil toplum örgütleri ve yerel yönetimlerle işbirliği halinde ise ailelere gösterilmesi hedefleniyor.