Geçtiğimiz hafta yaşanan “iCloud” skandalıyla benzer bir konunun işlendiği filmin, olayın gündemde olduğu bir dönemde vizyona girmesi ilginç bir tesadüf oldu.

Başrollerini Cameron Diaz ve Jason Segel’ın paylaştığı “Kaset İşi” bu hafta vizyona girdi. Film, iki çocuk sahibi mutlu bir çift olan Annie ve Jay’in yaşadıkları talihsiz bir olayı konu alıyor.

25820603.jpg


Her uzun süreli ilişkide olduğu gibi cinsel hayatları durağanlaşan çift, birbirlerine ilişkilerinin başındaki kadar yakın olmadıklarını düşünmeye başlarlar. Bir gün Annie, hayatlarına hareket katmak için sevişmelerini video'ya kaydetmeyi teklif eder, Jay de kabul eder. İkilinin video'yu kaydettikleri tablet, aynı programı kullanan diğer cihazlara da bu video'yu otomatik olarak yollar. 

25820602.jpg

Çiftin yayılan seks video’larını yok etmek için verdikleri savaşı işleyen “Kaset İşi”nin, tüm dünyanın konuştuğu bir skandala dönüşen “iCloud”un hacklenmesi ve ve Jennifer Lawrence, Kate Upton ve Selena Gomez gibi ünlü isimlerin özel fotoğraflarının internete yayılması olayıyla oldukça benzerlik gösteriyor.

Yönetmenliği Jake Kasdan'ın üstlendiği ve vizyon tarihi aylar öncesinde belli olan filmin, gündemdeki bu olay yakın bir tarihe denk gelmesi nedeniyle gişede iyi bir başarı elde etmesi bekleniyor.