Meraklılarının heyecanla takip ettiği bir Netflix dizisi olan La Casa De Papel'e İstanbul isimli bir karakterin geleceği iddia edildi. Diziyi izleyenlerin bildiği üzere karakterlerin şehir isimleriyle yer aldığı La Casa De Papel'de ikinci sezön 13 Nisan tarihinde yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde ise dizinin üçüncü sezonunun önümüzdeki yıl yayınlanacağı ve Netflix platformuna özel olacağı açıklanmıştı.

İddialar doğruysa dizinin üçüncü sezonunda İstanbul isimli bir karakter olacak. Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesi olan dizi için bu tarz bir gelişme çok da imkansız değil. Bu karakteri kimin oynacağı konusunda da bazı iddialar mevcut. Buna göre La Casa De Papel'in üçüncü sezonunda yer alması muhtemel İstanbul karakterini Nesrin Cavadzade oynayacak. Bu isim çok da uzak bir ihtimal değil zira Cavadzade Bu yıl İspanyol yönetmen Nacho Ruiperez'in 'El Desentierro' filminde 'Tirana' rolüyle karşımıza çıkmıştı.

Nesrin Cavadzade kimdir?

30 Temmuz 1982 tarihinde Bakü'de doğan Azerbaycan asıllı oyuncu Nesrin Cavadzade, 11 yaşında Türkiye'ye geldi. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olan Cavadzade, 2 yıl süresince Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda oyunculuk üzerine eğitim aldı. Yersiz Yurtsuz dizisinde üstlendiği başrol ile televizyon dünyasına adım atan oyuncu bu projenin ardından, aynı yönetmen Cemal Şan'ın ünlü Aşk Üçlemesinin ikinci filmi olan Dilber'in Sekiz Günü filminde başrol oynadı.

2011 yılında Hasan Tolga Pulat'ın yönettiği Güzel Günler Göreceğiz filminde oynayan Cavadzade, canlandırdığı Anna karakteriyle 48. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, 23. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde ise En İyi Kadın Oyuncu seçildi.